2777
2789

درمان بیماری‌های خود را با کیفیتی بالا و هزینه‌ای مقرون به صرفه در ترکیه تجربه کنید

اگر به دنبال درمان بیماری‌های خود با کیفیتی بالا و هزینه‌ای مقرون به صرفه هستید، ترکیه گزینه‌ای عالی برای شماست. ترکیه به دلیل برخورداری از پزشکان و مراکز درمانی مدرن و مجهز، به یکی از مقاصد گردشگری سلامت محبوب در جهان تبدیل شده است.

ما در سایت گردشگری سلامت لیپام ، با همکاری با بهترین پزشکان و مراکز درمانی ترکیه، خدمات گردشگری سلامت را به صورت کاملاً تخصصی ارائه می‌دهیم. ما تمام مراحل سفر شما را از صفر تا صد مدیریت می‌کنیم تا شما بتوانید با خیال راحت و بدون دردسر، درمان خود را در ترکیه انجام دهید.

ما در تلاش هستیم تا بهترین تجربه گردشگری سلامت را برای شما رقم بزنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو خدمات، "توریست سلامت لیپام" را در گوگل جستجو کنید

۴ جلسه از ۱۲ تا

اخ اخ مادر شوهر منم شیمی درمانی میشه ۶ جلسه شنبه حلسه دومش پس خیلی لاغر میشه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اخ مادر شوهر منم شیمی درمانی میشه ۶ جلسه شنبه حلسه دومش پس خیلی لاغر میشه

آره دیگه هر چی تقویت میکنیم توی اون چند روز شیمی از بین میره.. مادرشوهرتون کنارشون چیه ددچه مرحله اییه

عزیزم بچه هم داری؟ منم از اول امسال درگیر بیماری شوهرم که توده تو فکش بود شدم البته الان خوب شدن خداروشکر ولی مث شما نگران عود هستم با اینکه آنکلوژش گفت احتمال عود بعیده .خدا خودش به همهی ما رحم کنه .حس میکنم هیچوقت آدم بی خیال سابق نشم

عزیزم بچه هم داری؟ منم از اول امسال درگیر بیماری شوهرم که توده تو فکش بود شدم البته الان خوب شدن خدا ...

بله عزیزم ۱ پسر دارم😔😔 استیج چندبودن؟منم همش نگران عود لعنتی هستم و منم دیگه آدم سابق نمیشم

بله عزیزم ۱ پسر دارم😔😔 استیج چندبودن؟منم همش نگران عود لعنتی هستم و منم دیگه آدم سابق نمیشم

استیج ۴ ولی آنکلوژ کامل برام توضیح داد استیج برا هر جایی متفاوته مثلا تو سینه یا ستون فقرات استیج ۱ یا ۲ هم امکان عودش زیاده ولی تو فک خیلی کمه با اینکه استیج زیاد هست .این بستگی به مکان توده داره یا مثلا چشم چون دور تا دور استخونه امکان عودش صفره .در مورد استیجو این چیزا از آنکلوژ سوال کن.

خیلی سخته واقعا خدا به کافر هم نده اصلا انگار تو خوابم و یه شوکه وحشتناکه از زندگی آروم اینطور مسیر زنگیت عوض شه

استیج ۴ ولی آنکلوژ کامل برام توضیح داد استیج برا هر جایی متفاوته مثلا تو سینه یا ستون فقرات استیج ۱ ...

خدارو هزار مرتبه شکر مهم اینه الان خوبن.. اسمش منو بیشتر می‌ترسونه ولی واقعا سرطان امروزه درمان میشه مثل قبل نیست.. ولی فوبیا از بین نمیره

اره شیمی درمانی کردن بیمارستان بستری بودن یه مدت دیگه هم سرطانشون عود نکرد کاملا خوب شدن 

عزیرم میدونم قطعا فامیل دورتون بودن ولی نمیدونید لنف درگیر داشتن یا نه؟ یا اینکه چند ماه شیمی شدن؟ شیمی درمانی شوهر من ۴۸ ساعته است براش پورت گذاشتن میشه پورت هم نگذاشت و بستری شد

استیج ۴ ولی آنکلوژ کامل برام توضیح داد استیج برا هر جایی متفاوته مثلا تو سینه یا ستون فقرات استیج ۱ ...

بله عزیزم درسته بعضی سرطان ها امید به زندگیشون زیاده بعضیا سخت تره .. ولی باید خدا بخواد.‌ اون سخته هم خوب میشه.. خدا نگهدار همسرتون باشه

بله عزیزم درسته بعضی سرطان ها امید به زندگیشون زیاده بعضیا سخت تره .. ولی باید خدا بخواد.‌ اون سخته ...

بله دقیقا ولی منکه متاسفانه اینقدر فکرم منفیه که نا خودا گاه همش میگم نکنه اون چند درصد کمم عود کنه .هیچوقت نمیتونم خاطر جمع باشم .انشالله خدا به همسر شما هم سلامتی بده سالیان سال سایشون بالا سرتون باشه