2777
2789
بله دقیقا ولی منکه متاسفانه اینقدر فکرم منفیه که نا خودا گاه همش میگم نکنه اون چند درصد کمم عود کنه ...

من اصلا باورم نمیشه این بدبختی اومد سراغ من.. ولی میدونی میشد خیلی بدتر هم بشه.. من از الان راضیم فقط و فقط نگران آیندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین فکر آیندست که آدمو از پا میندازه .اینکه حس میکنی یه زندگی مبهم داری 

دقیقا درسته .. من هم همش میگم از مبهم بودن آینده میترسم😭😭البته تا ۲ سال عود نکنه ۹۰ درصد عود نمیکنه و اگر تا ۵ سال عود نکنه کلا رفع شده

آره دیگه هر چی تقویت میکنیم توی اون چند روز شیمی از بین میره.. مادرشوهرتون کنارشون چیه ددچه مرحله ای ...

مادر شوهر من سرطان سینه گرید ۲ جراحی کرده الان شیمی میشه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
دقیقا درسته .. من هم همش میگم از مبهم بودن آینده میترسم😭😭البته تا ۲ سال عود نکنه ۹۰ درصد عود نمیکن ...

کلا همه سرطان ها همینه اگه تا ۵ سال متاستاز نکنه دیگه متاستاز نمیده

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

منم یکی از نزدیکانم درگیر سزطان روده بود. اونم به غده های لنفی زده بود که تو جراحی دکترش همه رو درآورد. بعدشم شیمی درمانی سنگین و رادیوتراپی. الان دو سه سالی میشه که خدا رو شکر خوبه و عود نداشته. البته حسابی تحت کنترله و مرتب و دقیق دکترش داره چکاپ میکنه. اگر تهرانی میخوای اسم دکترمون رو بهت بدم. اول به فکر خودت باش که خدای نکرده سلامتیت به خطر نیفته بعدش به فکر همسرت که از تو نیرو و امید بگیره. 

سلام عزیزم عموتون عمل شد ؟ حالشون خوب بود؟ خدا سلامتی بده

سلام عزیزم 

سلامت باشید عزیزم 

از ظهر ساعت 2 تا حالا که تو اتاق عمله 

امیدمون به خداست 

ان شاءالله خدا همه مریض ها رو شفا بده همینطور شوهر شما رو عزیزم🙏

التماس دعا

سلام  منم بابا سرطان داره و داریم میریم برای رادیوتراپی

میدونم چه حسی داری و ذهنت حسابی مشغوله  ولی باور کن داری مسیر رو درست میرید و بزودی هم تموم میشه این بیماری

از عودش هم اصلا نترس   بعد از تموم شدنش شما هر 6 ماه یکبار عکس میگیری و اگر یه سال اول چیزی نبود   دیگه بعید هست بعدا مشکلی پیش بیاد

کلا سرطان  هم داروش هست و هم حراجی ها پیشرفته شده   فقط بحث هزینه ها و درگیری های ذهنی هست

بحق فاطمه زهرا انشالا که صحیح و سالم خارج بشن از اتاق عمل🙏🙏

ممنون از دلگرمیتون عزیزم

اومدن از اتاق عمل بیرون 

دکترش گفته حدودا 20 سانت از روده ش فقط مونده 

90 درصد روده بزرگو برداشتن 

خدارو شکر حال عمومیش خوبه هنوز کامل به هوش نیومده اما خوبه و به زودی میارنش بخش 

فعلا تو ای سیو هست 

امید به خدا 

خدا خودش عاقبت همه مونو بخیر کنه ان شاءالله