2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه عزیزم به خدا توکل کن اینجوری خودتو از پا در نیار انشالله مقصر همسرت نباشه هزینشو بیمه بده ی ...

مقصر همسرم نیس ولی بیمه ی اون طرف دربو داغونه

مقصر بودن؟ بیمه بدنه؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

به جهنم داغونه هر چقدر بیمه بده باید بقیه شو اون طرف بده خداروخوش نمیاد ضرر همش به شما باشه افت قیمت هم باید بگیرید برای ماشینتون جدا از تعمیرات

یعنی چی درب وداغون یابیمه داره یا نداره

حد وسط هم نداره

در هر صورت که باید خسارت شمارو بده

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

عزیزم شکر کن که تن شوهرت سالمه خدا به خودش رحم کرد.منو چی میگی با کی پس انداز یه ماشین مدل پایین گرفتیم که موقع زایمانم تو سرما ماشین زیرپامون باشه هفته پیش یه نفر زد هم از پشت هم از جلو ماشین داغون شد ۹۰میلیوم هزینه داره ماشینم خوابیده هفته دیگه ام زایمانه هیچی ب هیچی

باز خداروشکر شوهرم چیزیش نشد

خب گلم ماشین صفر خودش کارت داره دوباره بهتون میدن یا اصلا بیمه بدنه رو داره.

صفر صفر نبود حالا

ولی تر و تمیز

میخواستیم عوضش کنیم متاسفانه بالای ۴۰۰ میلیون قیمت افت میکنه

کلا از دو سر ضرر کردیم

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید