2777
2789
حالا میفرستنش سیتی اسکن که ببینن دیگه کجاها درگیره بعد کلونوسکوپی برای روده .هفت خان و باید رد کنه . ...

اینا عالی هستند که ایشون گفتند حتما اینکار ها را انجام بدهید

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
سلام  منم بابا سرطان داره و داریم میریم برای رادیوتراپی میدونم چه حسی داری و ذهنت حسابی مشغ ...

عزیزم روده کلش رو هم بردارن مشکلی پیش نمیاد خوبی روده اینه..شما قطعا بهتر میدونی.. همینکه عمل شده و موفق بوده نصف راهو رفتن.. اندام دیگه ای درگیر نبوده عزیزم؟ انشالا لباس عافیت میپوشه.. ❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  منم بابا سرطان داره و داریم میریم برای رادیوتراپی میدونم چه حسی داری و ذهنت حسابی مشغ ...

الهی آمین عزیزم.. عزیزم شما پدرتون عمل شده؟درگیری لنف هم داشتن؟ انشالا منم امیدم به خداست ولی نگرانیم اصلا تحت کنترل من نیست و گاهی وقتا کلا قاتی میکنم ولی باید تحمل کرد تا زمان بگذره 😔🥺

پدر شما استیج چند هستن؟

بابا 2 هست ولی چند تا مشکل بزرگ داره  

سنش زیاده     عمل قلب باز کرده قبلا و ضعیفه برای شیمی درمانی     از 40 ساله سیگار میکشه  و...   و همینا در اصل مشکل ما هستن نه خود سرطان

خدا سلامتی بده انشالا این دوره رو سپری میکنه.. تقویتش کنید انشالا میگذره

حتما این اتفاق رو هم پشت سر میزاریم

من برای بابا چون زیاد تحقیق کردم و همه جا هم رفتم  اطلاعاتم یکمی زیاد شده  

واقعا توی اینترنت اطلاعات کمه در مورد سرطان و....   و پیشنهاد میکنه اینترنت زیاد سرچ نکنی چون همش بار منفی بهت میدن   و چون تو هم تخصص نداری بدتر گیج میشی

سرطان به نظر من پیگیری میخواد و پول      واقعا هزینه ها زیاد هست

بابا عمل کردیم و غده رو در اوردیم ولی غده بسیار بزرگ بوده   به قطر 10 سانت         

به جای دیگه نزده بود چون سریع تو متوجه شدیم ( سایز بزرگ بود زیر پوست)

غده بدخیم هست

تقریبا اون چیزی که من توی مریضا دیدم  تقریبا هر سرطانی درمان داره  به شرط اینکه پیگیری بشه و بدن بیمار هم قوی باشه

یه چیزی که بگم بهتون  اینکه میگن لنف درگیر شده و...  دهنتون رو درگیر نکنید و وحشت بزرگ نکنید    لنف جزو  دستگاه ایمنی هست و داره کارش رو میکنه و درست کارش رو انجام داده که درگیر شده

یه چیز دیگه   وقتی سرطان چند جا پخش میشه  اینطوری نیست که بگی چند تا سرطان داره    نه   همشون یه نوع سرطان حساب میشه

مثلا برای شما اگر به کلیه بزنه    سرطان همون سرطان اول هست یعنی سرطان روده   ( پاتالوژی که میدید و پاتالوژی ihc  که میکنه به همین دلیل هست که میان منبع سرطان رو میبینن تا ببینن سرطان اصلی چی هست)     بعد از پاتالوژی  داروی همون سرطان رو به خون میزنن و خون خودش دارو رو به سرطان میرسونه   ( سرطان خودش از طریق خون پخش شده   و همین موضوع دارو رو هم ریافت میکنه از خون)

حتما این اتفاق رو هم پشت سر میزاریم من برای بابا چون زیاد تحقیق کردم و همه جا هم رفتم  اطلا ...

آره واقعا میدونید من همسرم عمل شده خداروشکر و توده کامل خارج شده ولی چون لنف درگیر داشت و استیج ۳ شد همه ی نگرانی من برای عود هست.. همش استرس اونو دارم .. برای هزینه هم ما بیمه تکمیلی داریم و واقعا دارم هزینه هم میکنم.. ولی انشالا نتیجه بخش باشه و بیماری بر نگرده

بابا عمل کردیم و غده رو در اوردیم ولی غده بسیار بزرگ بوده   به قطر 10 سانت       ...

خداروشکر براش متاستاز نکرده  من ۴ سانت و نیم بود توده.. و به ۳ لنف خورده بود که دکتر ۲۷ لنف رو جهت احتیاط خارج کرده.. ولی الان شیمی درمانی تکمیلی داره میشه که جنبه پیشگیری داره.. ولی خوب ذهنم همش درگیره متاسفانه ولی خیلیا رو هم دیدم همین استیج ۳ که خوب شدن

آره می‌دونم حست و نگرانی تو و کاملا طبیعی هست 

خود من شب نمی‌تونستم بخوابم 

خوب آدم نگران زندگیش و عزیزش هست و قشنگ درکت میکنم  و یکمی دیگه آروم تر میشی 

چون خودم اذیت شدم و اینکه توی اینترنت هم فقط اطلاعات ناقص هست  سعی میکنم اطلاعات بدم به بقیه که کمتر سختی بکشن

آره می‌دونم حست و نگرانی تو و کاملا طبیعی هست  خود من شب نمی‌تونستم بخوابم  خوب آدم نگرا ...

بله دقیقا.. من هم دقیقا اختلال خواب پیدا کردم.. ولی نگران نباشید استیج ۲ شانس بهبودی خیلی بالاست

سلام عزیزم.پدر منم تیرماه عمل کرد. الانم داره شیمی درمانی میشه.براش کیسه کلستومی گذاشتن که موقته

منم همسرم کیسه استونی گذاشته البته احتیاج نداشت ولی جای بخیه نشت کرد و موقت براش گذاشتن