2777
2789
استیج چندن؟ دکتر در مورد بهبودی چی گفتن؟

استیج دو . دفعه ی قبلی که رفتیم پیش انکولوژش گفت نگران نباش بابات عروسیه بچه های توروهم میبینه.

فردا جلسه ۶ هست.۸ جلسه نوشته .از الان استرس دارم

منم همسرم کیسه استونی گذاشته البته احتیاج نداشت ولی جای بخیه نشت کرد و موقت براش گذاشتن

برای پدر منم موقت گذاشتن.چون اورژانسی عمل شد.دکتر گفت محض اختیاط این کارو کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای پدر منم موقت گذاشتن.چون اورژانسی عمل شد.دکتر گفت محض اختیاط این کارو کرده

من استیج ۳ هست ولی دکتر گفت به درمانش تمیدوارم دیگه نمیدونم چی میشه.. ۳ لنفش درگیر بود که درآوردن.. حال روحیم اصلا خوب نیست

من استیج ۳ هست ولی دکتر گفت به درمانش تمیدوارم دیگه نمیدونم چی میشه.. ۳ لنفش درگیر بود که درآوردن.. ...

نگران نباش عزیزدلم.

شما ازمایش تومور مارکر رو براش انجام دادین؟ عددش چند بود؟

نه نمیدونم چرا قبلش براش انجام ندادن.. برای شما چند بود

قبل ازشیمی درمانی عددش ۴,۳ بود دوهفته پیش دوباره انجام دادیم عددش شده ۴,۹ از این خیلی میترسم که عددش بالا رفته.ولی دکترش گفت نگرانی نداره

قبل ازشیمی درمانی عددش ۴,۳ بود دوهفته پیش دوباره انجام دادیم عددش شده ۴,۹ از این خیلی میترسم که عددش ...

زیاد بالا نرفته شاید خطای اندازه گیریه.. هر دو یه آزمایشگاه بود؟ چند باید باشه