2777
2789

بابا عمل کردیم و غده رو در اوردیم ولی غده بسیار بزرگ بوده   به قطر 10 سانت         

به جای دیگه نزده بود چون سریع تو متوجه شدیم ( سایز بزرگ بود زیر پوست)

غده بدخیم هست

تقریبا اون چیزی که من توی مریضا دیدم  تقریبا هر سرطانی درمان داره  به شرط اینکه پیگیری بشه و بدن بیمار هم قوی باشه

یه چیزی که بگم بهتون  اینکه میگن لنف درگیر شده و...  دهنتون رو درگیر نکنید و وحشت بزرگ نکنید    لنف جزو  دستگاه ایمنی هست و داره کارش رو میکنه و درست کارش رو انجام داده که درگیر شده

یه چیز دیگه   وقتی سرطان چند جا پخش میشه  اینطوری نیست که بگی چند تا سرطان داره    نه   همشون یه نوع سرطان حساب میشه

مثلا برای شما اگر به کلیه بزنه    سرطان همون سرطان اول هست یعنی سرطان روده   ( پاتالوژی که میدید و پاتالوژی ihc  که میکنه به همین دلیل هست که میان منبع سرطان رو میبینن تا ببینن سرطان اصلی چی هست)     بعد از پاتالوژی  داروی همون سرطان رو به خون میزنن و خون خودش دارو رو به سرطان میرسونه   ( سرطان خودش از طریق خون پخش شده   و همین موضو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل ازشیمی درمانی عددش ۴,۳ بود دوهفته پیش دوباره انجام دادیم عددش شده ۴,۹ از این خیلی میترسم که عددش ...

تومور مارکر  یکی از واکنشهای  بدن به سرطان هست  مثلا وقتی سرطانی وجود داشته باشه بدن تولید میکنه و مقدارش زیاد میشه  ولی این نیست که بگیم   تومور مارکر بالاست سرطان داریم    ( این آزمایش قطعی نیست   یعنی میتونه احتمال بده که این بیماری هست ولی نتیجه قطعی نیست و فقط و فقط یه راهنما هست)

تومور مارکر  یکی از واکنشهای  بدن به سرطان هست  مثلا وقتی سرطانی وجود داشته باش ...

مگه با شیمی درمانی نباید اون عدد کم میشد؟ اینکه ۶ دهم زیاد شده نگران کنندس؟

ممنون میشم اگه جواب بدین

مگه با شیمی درمانی نباید اون عدد کم میشد؟ اینکه ۶ دهم زیاد شده نگران کنندس؟ ممنون میشم اگه جواب بدی ...

جواب این آزمایش  100 درصدی برای سرطان  نیست  فقط یه کمک راهنما هست  که با یه تست راحت و ارزون یه اطلاعاتی که کمکتون کنه بهتون میده 

اینطور نیست که بگی مقدارش تو بدن کم شد پس 100 درصد داره خوب میشه   یا مقدارش زیاد شد 100 درصد داره بدتر میشه   فقط و فقط یه راهنماس   مثلا دکتر میتونه اینجوری برداشت کنه   مقدارش کم یا زیاد داره میشه   بدن داره واکنش میده 

بهترین روش توی این سرطان ها همون عکس هست که بعد از دوره شیمی درمانی و... عکس میگیرن و نتیجه قبل و بعد رو بررسی میکنن 

این رو هم بهتون بگم اینطوری نیست یه دارو باشه  که جواب نداد دیگه تموم  نه  برای هر چیزی چندین دارو هست    کار دارو هم این هست dna  سرطان رو بهم میریزه که نتونه خودش رو تولید کنه

جواب این آزمایش  100 درصدی برای سرطان  نیست  فقط یه کمک راهنما هست  که با یه تست ...

دوست من یه سوال .. تی جواب پاتولوژی تهاجم عروق لنفاوی و تهاجم پرینورال چقدر ارزش بالینی داره اگر مثبت باشه چقدر احتمال عود رو زیاد میکنه.. مال همسر من توی پاتولوژیش مثبته اطلاعات دارید؟

دوست من یه سوال .. تی جواب پاتولوژی تهاجم عروق لنفاوی و تهاجم پرینورال چقدر ارزش بالینی داره اگر مثب ...

خیلی تخصصی هست و  اطلاعاتی ندارم

یه جا خوندم   سرطان مرحله ی  اول دوست داره همونجایی که هست رشد کنه تا زمانی که رشدش به مشکل بخوره   مثلا اونقدر رشد کنه که اکسیژن کافی کم بیاره  اونوقت دوست داره بره جای دیگه ( قسمتش با توجه به نوع سرطان فرق میکنه)  مثلا برای بابای من سارکوم هست و سارکوم اکسیژن دوست هست   اگر اکسیژن بهش کم برسه دوست داره بره سمت جایی که اکسیژن هست و اولین جا میره سمت ریه ها  چون محل اکسیژن بدنه

حالا به چه روشی خودش رو انتقال میده بهترین راحش فکر میکنم خون هست   الته همین خون هم توی درمان کمک میکنه چون همونجوری که با خون انتقال پیدا کرده  همونجور هم دارو به خون میزنن  مستقیم دارو میره سمتش