2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9151 بازدید | 428 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چرا شانس ندارم؟ هیچکی نمیاد بخره 

🤣قربونت برم میان میان 

کارت و بزار چند وقته چندتا مشتری داشتید

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
دو هفته است هیچ مشتری نداشتم ناامیدم

دو هفته؟  

لازمه موفقیت استمرار 

تو از اول داری میگی شانس نداری صبر نداری 

چرا فک میکنی جواب میگیری؟

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
دو هفته؟   لازمه موفقیت استمرار  تو از اول داری میگی شانس نداری صبر نداری  چرا فک ...

چون قبلا هم تجربه داشتم و کسی ازم خرید نکرده جمعش کردم برای همین الانم‌امیدی ندارم

دختر ترک
چون قبلا هم تجربه داشتم و کسی ازم خرید نکرده جمعش کردم برای همین الانم‌امیدی ندارم

عکس کارت رو بزار

اونم مطمعنم ول کردی سریع

@sana_j  

کار های خشگل با چندین تم تهیه کنه 

برای آنلاین شاپ ها پک های بصرفه درست کنه 

ویدیو جذاب عکس با کیفیت بزاره

جنم خوشگلم بوگو

اگر قبل هزینه زیاد  پیج برنید و فروش رو در قالب همکاری حتی شروع کنید بهتره . 

چون محصولی درست کردن یه داستانه فروش یه داستان کلا جدا 

نحوه ارایه کار خیلی مهمه