2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 8545 بازدید | 427 پست

سلام عزیزم من میخوام یه آنلاین شاپ بزنم ولی دو دلم نمیدونم می تونم در آمد داشته باشم یا نه می ترسم پولم بره چون سرمایه زیادی ندارم میشه کمکم کنی چی کار کنم چه انلاین شاپی بزنم چطوری پیج رو بالا ببرم خواهش می کنم کمکم کن 

سلام عزیزم من میخوام یه آنلاین شاپ بزنم ولی دو دلم نمیدونم می تونم در آمد داشته باشم یا نه می ترسم پ ...

حتما خودت جلو دوربین بیا به جای خرید زیاد پول برا تبلیغات بزار. موضوع کسی نمیتونه بهت بگه

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمی تونم حتما باید بیام جلو دوربین؟

فروش و اعتماد سازی بیشتر میشه

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
سلام گلم خواربار فروشی میخوام راه بندازمازکجا باید شروع کنم عزیزم

قیمت مناسب عکاسی از پک بندی ها فیلم پشت صحنه صحبت  حلو دوربین .....

سلام استارتر عزیز. ممنونیم که میخوای کمکمون کنی به درآمد برسیم. 

منم سرمایه در حد 30_40 دارم. ایدم برا انلاین شاپ صندل اسپرت مردونه هست ولی نمیدونم  از کجا شروع کنم کجا و چطور خرید بزنم و چون صندل سایز بندی داره ایده ی درستی ندارم که از هر سایز و یا رنگ چطور خرید بزنم و دیگه اینکه از مدیریت پیج کاری واقعا چیزی بلد نیستم تا الانم نه استوری نه پست تو پیجم نداشتم چطور میتونم شروع کنم و فروش کنم ممنون میشم در حد امکان راهنمایی کنین