2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 8595 بازدید | 427 پست
حتما بخون البته الان چیز های جدید اومده ولی اون تاپیکم نکات خوبی داره. بعله عکس چندتا بفرست و توضیح ...

عزیزم من تازه باهات آشنا شدم تاپیک قبلی نیس بخونم چ جوری از تجربیات گرانبهات استفاده کنم 

خیلی خوب کردی کامنت ها رو خوندم

در حد 10یا15نمیدونم انلاین شاپ چی بزنم که واقعا بگیره و خوب باشهبرا همین سرمایه اولیم کم میزارم ک اگ ...

خب لباس اکسسوری.... چی 

همچی میتونه خوب باشه اگر پیجت خوب باشه

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تازه باهات آشنا شدم تاپیک قبلی نیس بخونم چ جوری از تجربیات گرانبهات استفاده کنم خیلی خوب کر ...

سلام عزیزم 

لینک تاپیک یادم نیست راستش . 

سوالی دارید بفرمایید 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
عزیزم من تازه باهات آشنا شدم تاپیک قبلی نیس بخونم چ جوری از تجربیات گرانبهات استفاده کنم خیلی خوب کر ...

لینک اون یکی تاپیک اولین پیام من هست دیگه تو همینجا

سلام‌من‌آنلاین شاپ بچگانه زدم فروش ندارم لطفا کمک کنیداسم پیجم sepina_shopp

سلام 

تعداد پست کم 

رنگ ها حذاب نیست 

پست ها محتوای متفاوت نداره 

هایلایت ناقص  

صحبتی هم نمیکنید فک کنم تو فیلم  زیاد

سلام عزیزم من دانشجوام پدرم شرایط خوبی نداره چه پیجی بزنم خوبه؟؟؟ وسایل اشپزخونه خوبه؟؟

هر چی میتونه خوب باشه ولی باید سرمایه در نظر بگیری 

مثلا دوستم به آشناها چیز میز میفروشه چون دوست اشنا زیاد داره از همین ۱۳تومن میگیره 

سلام وقت بخیر من میخام انلاین شاپ بزنم بین لوازم ارایشی و شال موندم که کدوم پردرامد تره و زودترمیگیره

سرمایه زیادی ندارم برای شروعم نمیخام خیلی جنس بیارم برای لوازم ارایشم متاسفانه نمیتونم برند بیارم از این ارزونا ک قیمت مناسبن مد نظرمه بنظرتون اوکی هس بیارم یا رو همون شال فوکوس کنم؟

تو تولید محتوام خوبم ایده دارم خصوصا تو لاین ارایشی باشه ولی خب ترس اینو دارم ک لوازم ارایش چون معمولا برند نیستن خیلی فروش نداشته باشه یا چون رنج قیمت پایینه نیرزه 

بنظرتون چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر من میخام انلاین شاپ بزنم بین لوازم ارایشی و شال موندم که کدوم پردرامد تره و زودترمیگیر ...

خب میتونی سرمایه بدی فقط تبلیغ . اصلا حنس نیاری فعلا فقط عکساشون بزاری.

سلام، میشه راهنمایی کنین 500تومن رو چجوری باهاش درآمد کسب کنم، فقط آنلاین شاپ نمیتونم

۵۰۰ملیون

بله

من کلا بدون سرمایه شروع کردم اینو نمیدونم چون آرایشگاه نمیشه فک کنم باید کارگاه کوچیک بزنی ولی نمیدونم چی