2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 8901 بازدید | 428 پست
اسی من بالاخره تصمیم گرفتم پیج بزنم آنلاین‌شاپ آرایشی ولی مشکلی که هست اینه که خب تازه شروع کار نه خ ...

یکار 

ادامه بده

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنید واقعا به کار نیاز دارم و با دوتا بچه فقط انلاین شاپ میتونم بزنم تو نظرمه لوازم ارایشی بیارم مخصوصا چون بندرعباس هستم به نظرم بهتره سرمایه ده تومن دارم ولی نمیخوام همشو الان بدم جنس میخوام فعلا چندتا چیز بگیرم در حد دوسه تومن ببینم چجوریه پیچ اینستا میخوام بزنم ولی دوسالی هست که اصلا فعالیت ندارم قوانین و چیزاشو نمیدونم میشه بگید برای عکاسی محصول و زیبا بودن پیچ چیکارکنم چ پیشنهادی دارید ؟؟؟

برای جلب مشتری همین عکس و تست لوازم روی دست کافیه من صدای خودمو دوست ندارم اصلا نمیخوام با صدای خودم کلیپ بذارم😑

لطفا جوابتونو بذارید من بیام بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ma4y6a @ @ma4y6a    

سلام عزیزم خوبی 

من تو روبیکا ی پیج رزین میخوام بزنم ساعت های رزینی چجوری شروع کنم که پیام بره باشه میشه راهنماییم کنی

ی دختر مستقل و قوی که داره واسه آرزوهاش میجنگه ❤️❤👑 باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷🍷🍷داداشم عشقمه و هرنفسش برام امید زندگی 🕯سیگار تسکین دردای تو شب منه ❤️❤️ تیکر واسه زمان خریدن خونمِ 🏩
بیشتر ببینید
سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنید واقعا به کار نیاز دارم و با دوتا بچه فقط انلاین شاپ میتونم بزنم تو ...

سلام کافی که نیست رو دست تست کنی همه دارن انجام میدن. 

صدات نیاز نیست و صدا و چهره اعتماد رو بیشتر میکنه. 

نکات عکاسی گفتم قبلا 

عکس شلوغ هم نگیر 

سرمایه مهم نی 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
سلام عزیزم خوبی  من تو روبیکا ی پیج رزین میخوام بزنم ساعت های رزینی چجوری شروع کنم که پیام بره ...

سلام 

نمیدونم اصلا روبیکا چطوره

سلام عزیزم میخوام پیج بزنم بین اکسسوری و لوازم آرایشی موندم کدومو بزنم لطفا کمکم کن

دوتاش می‌تونه خوب باشه 

سلام 

به موضوع نیست

من میخوام یه آنلاین شاپ بزنم و درآمد داشته باشم. به ذهنم رسید جوراب بفروشم. جورابای خیلی گوگولی و سع ...

سلام

چه نوع جورابی

بنظرت هر نفر جندتا جوراب میگیره پول پست با کیه 

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنیدوس دارم انلاین شاپ بزنم اما نمیدونم چی باشه

چقدر سرمایه علاقت چیه تو‌ذهنت چیه