2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

8491 بازدید | 427 پست

سلام چطوری؟ 

اگر قصد فروش محصولی داری یا میخای کیفیت محتوات رو بالا ببری بمون تو تاپیک. 

تاپیک پربازدید قبلی با اون کاربریم بود که تعلیق شد . خیلی ها بعد اون سوال داشتن و تگ میکردن.  

آخر اگر استقبال شد به یه آنلاین شاپ از طرف ادیتور خود پیجم جایزه میدم.  ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

شما بگید به کی جایزه بدیم؟  🥇

تاپیک قبلی میزارم برید بخونید اگر سوال دارید اینجا بپرسید نه اونجا . 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10419123/کی-دنباله-کار-هست

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من میخام آنلاین شاپ اکسسوری بزنم ،جنس هم سفارش دادم الان منتظرم تا برسه دستم و پیجم رو بزنم البته داخل ایتا هم میخام فعالیت کنم ،فعلن ۲ تومن جنس آوردم،آنقدر بعضی ها گفتن نمیشه منم گفتم پس از سرمایه کم شروع کنم ،البته ۲ تومن خوبه 

عزیزم من میخام آنلاین شاپ اکسسوری بزنم ،جنس هم سفارش دادم الان منتظرم تا برسه دستم و پیجم رو بزنم ال ...

عالی عزیزم حتما باید بخونی تاپیک قبلیمو 

ولی چندتا چیز عوض شده اونه ریلز جذابه 

عکس کارات داری؟ 

راحب مسابقه هم نظر بده

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
پیشنهادی برام داری؟البته خودم چند روز خیلی درمورد باید ها و نباید ها و فعالیت تو اینستا خوندم که کمک ...

بهترین و مهم ترین حرف 

نگاه به ویو و لایک نکن فقط ادامه بده 

فقط یه شانس داری اونم فیلم و عکسه اونو خراب نکن

عالی عزیزم حتما باید بخونی تاپیک قبلیمو  ولی چندتا چیز عوض شده اونه ریلز جذابه  عکس ک ...

اره عکس کارها رو دارم ولی هنوز به دستم نرسیده که خودم عکسبرداری و تولید محتوا کنم