2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 8919 بازدید | 428 پست
من دوست دارم فالورم بره بالا دوروزه هنوز پیجمو زدم

چی گذاشتی؟ 

پیج چی هست

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
سلام  laragolsar این پیجمه ممنون میشم ببینی

قربونت برم 

انگار تاپیک نخوندی 

گفتم 

فرستادن اسم و لینک خالی اشتباه اول...

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم وقتت بخیر ممنون که تگم کردی خدا بهت خیر بده https://www.instagram.com/lia_shop400 &n ...

سلام عزیزم خوبی

انگار تاپیک نخوندی 

گفتم 

فرستادن اسم و لینک خالی اشتباه اول

بنظر میاد خیلی کاربردی باشه ولی نمیدونم چرا بی انگیزه و ترسو شدم 

منم ترسو بودم و بی اعتماد به نفس  

کسی کمکم نکرد اون موقع 

کل هدف تاپیک همینه. من کسی رو نداشتم هلم بده برا همین میخام شما هارو هل بدم.🌹

ن فداتشم کامل نخوندم یعنی عکس بفرستم 

حتما بخون  البته الان چیز های جدید اومده ولی اون تاپیکم نکات خوبی داره. 

بعله عکس چندتا بفرست و توضیح بده راجب کارت

تقریبا 2 ساله فعالم تو پیجم ولی هیچ فروشی ندارم قیمتامم نصبت به رقبام کمتره گاهی دیگه خسته میشم کلا ...

تقریبا 2 ساله فعالم تو پیجم ولی هیچ فروشی ندارم قیمتامم نصبت به رقبام کمتره گاهی دیگه خسته میشم کلا ...

بیشترین ویو ریلز چقدر بوده؟ 

مثلا آخریا چندتا 

ویو کیک یا واگعی چندتا 

پیج بیزنس هست یا کریتور با معمولی

یعنی اینارو درست کنم مشکلی دیگه نداره میتونم فروش داشته باشم 

خیر معجزه نمیکنه اینا لازمه کاره برای دیده شدن. 

گل سر رو مدل زنده بخوره 

ریلز اموزش مدل مو با گل سر 

پس زمینه جذاب و تک رنگ 

کل چوب و گل و اینارو حذف کن 

ادیت و اهنگ قوی 

... 

گاهی قیمت های کم رو با فونت بزرگ و قرمز بنویس رو کاور ریلز حتما رو کاور 

سلام  laragolsar این پیجمه ممنون میشم ببینی

خودت درست میکنی گل سر هارو؟ 

@gfdryjb  

اون کاربریم قطع شده 

کجا رفتی بازاریابی چی بردی نمونه چندتا؟ 

عکس کارت بفرست