shopp مدیر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 عنوان پول پول پول 💸💰💸💰💰 | مشاهده متن کامل بحث + 9149 بازدید | 428 پست سلام چطوری؟ اگر قصد فروش محصولی داری یا میخای کیفیت محتوات رو بالا ببری بمون تو تاپیک. تاپیک پربازدید قبلی با اون کاربریم بود که تعلیق شد . خیلی ها بعد اون سوال داشتن و تگ میکردن. آخر اگر استقبال شد به یه آنلاین شاپ از طرف ادیتور خود پیجم جایزه میدم. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐شما بگید به کی جایزه بدیم؟ 🥇تاپیک قبلی میزارم برید بخونید اگر سوال دارید اینجا بپرسید نه اونجا . https://www.ninisite.com/discussion/topic/10419123/کی-دنباله-کار-هست 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن 1402/08/30 | 19:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 من دوست دارم فالورم بره بالا دوروزه هنوز پیجمو زدم چی گذاشتی؟ پیج چی هست 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 سلام laragolsar این پیجمه ممنون میشم ببینی قربونت برم انگار تاپیک نخوندی گفتم فرستادن اسم و لینک خالی اشتباه اول... 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
_اکتاویا_ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 1066 قربونت برم انگار تاپیک نخوندی گفتم فرستادن اسم و لینک خالی اشتباه اول... ن فداتشم کامل نخوندم یعنی عکس بفرستم اراده داشته باش میشه😊💖💖💖
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 سلام عزیزم وقتت بخیر ممنون که تگم کردی خدا بهت خیر بده https://www.instagram.com/lia_shop400 &n ... سلام عزیزم خوبیانگار تاپیک نخوندی گفتم فرستادن اسم و لینک خالی اشتباه اول 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 بنظر میاد خیلی کاربردی باشه ولی نمیدونم چرا بی انگیزه و ترسو شدم منم ترسو بودم و بی اعتماد به نفس کسی کمکم نکرد اون موقع کل هدف تاپیک همینه. من کسی رو نداشتم هلم بده برا همین میخام شما هارو هل بدم.🌹 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 ن فداتشم کامل نخوندم یعنی عکس بفرستم حتما بخون البته الان چیز های جدید اومده ولی اون تاپیکم نکات خوبی داره. بعله عکس چندتا بفرست و توضیح بده راجب کارت 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 وایسا بخونم بخون عزیزم بعد اینجا سوال داشتی بپرس 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
_اکتاویا_ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 1066 بخون عزیزم بعد اینجا سوال داشتی بپرس تقریبا 2 ساله فعالم تو پیجم ولی هیچ فروشی ندارم قیمتامم نصبت به رقبام کمتره گاهی دیگه خسته میشم کلا ول میکنم پیجو اراده داشته باش میشه😊💖💖💖
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 تقریبا 2 ساله فعالم تو پیجم ولی هیچ فروشی ندارم قیمتامم نصبت به رقبام کمتره گاهی دیگه خسته میشم کلا ... 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
_اکتاویا_ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 1066 یعنی اینارو درست کنم مشکلی دیگه نداره میتونم فروش داشته باشم اراده داشته باش میشه😊💖💖💖
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 تقریبا 2 ساله فعالم تو پیجم ولی هیچ فروشی ندارم قیمتامم نصبت به رقبام کمتره گاهی دیگه خسته میشم کلا ... بیشترین ویو ریلز چقدر بوده؟ مثلا آخریا چندتا ویو کیک یا واگعی چندتا پیج بیزنس هست یا کریتور با معمولی 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 یعنی اینارو درست کنم مشکلی دیگه نداره میتونم فروش داشته باشم خیر معجزه نمیکنه اینا لازمه کاره برای دیده شدن. گل سر رو مدل زنده بخوره ریلز اموزش مدل مو با گل سر پس زمینه جذاب و تک رنگ کل چوب و گل و اینارو حذف کن ادیت و اهنگ قوی ... گاهی قیمت های کم رو با فونت بزرگ و قرمز بنویس رو کاور ریلز حتما رو کاور 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 سلام laragolsar این پیجمه ممنون میشم ببینی خودت درست میکنی گل سر هارو؟ 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
shopp مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2354 @gfdryjb اون کاربریم قطع شده کجا رفتی بازاریابی چی بردی نمونه چندتا؟ عکس کارت بفرست 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن