2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9149 بازدید | 428 پست
منم راهنمایی کنید لطفاً  پیچ چوب زدم اما واقعا موندم برای بالا بردنش چکار کنم  برای فروش ...

عکس عزیزم دقیق چی هست

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
سلام خوبین وقتتون بخیر یه کمک برسونین من،من تو یه شرکت کار میکردم حقوقمم خوب بود منتها باردار شدم و ...

سلام عزیزم 

بارداری خوب و دوران شیرینی داشته باشی 

عزیزم گفتی ۴ساعت تلفنی سخت بود آنلاین شاپ داشتن یکار ۱۲یا حتی ۲۴ساعته شاید بینش استراحت باشه ولی باز سرکاری انگار . 

اگر فکر میکنی قراره نصفه ول کنی شروع نکن چون ضرر میکنی. 

ولی اگر درامد بالا و اون همه شلوغی نمیخای فقط با سرمایه کم شروع کن و اگر لازم بود ادمین داشته باش

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز دلم خوبی؟؟ 

من میخام در حد دو تا سه تومن آرایشی بیارم ولی ترس هابی دارم 

. اینکه فروش نره تاریخشون بره چی 

. اینکه چون سرمایم کمه جنسم جور نیس بنظرت میتونم مشتری     پیدا کنم 

. مثلا از هر چیزی دو سه تا بیارم بعد یکیش فروش بهتر داشته باشه بعد باز مشتری های دیگه باز از همون جنس بخان ولی جنس من تموم شده باشه چی بعد اونای دیگه رو نخرن فقط اونایی که پر فروشه فروش بره و جنسم تموم شه . ینی باید با همون پولی ک ب دست آوردم دوباره از همون جنس بیارم؟ 

. اصلا بنظرت آرایشی خوبه یا چیز دیگه بیارم چون سرمایم کمه فک میکنم بهترین گزینه باشه 

. تو مشهد کجا میتونم پیدا کنم عمده بخرم 

خودم ک خیلی علاقه دارم ب آنلاین شاپ و اینستا و دوره معین فرجی رو هم دارم 

سلام عزیز دلم خوبی؟؟  من میخام در حد دو تا سه تومن آرایشی بیارم ولی ترس هابی دارم  . این ...

سلام عزیزم 

تاریخ های یکسال مثلا باشه تعداد پایین بلاخره فروش میره 

ولی از ماه اول دنبال فروش نباش فقط محتوا سازی 

تا شروع نکنید که نمیشه فهمید 

خیلی ها جنس یکسان دارن ولی فروش یکی نیست. 

مشهد نیستم 

ولی پیج های همکار چک کن ببین چه قیمت گذاشتن  چطوره چون زیاده آرایشی

تو مترو و همه جا قیمت بگیر باید پایین تر بدی  عکس خوبی نگرفتی  چوب زیرش رو بردار  ...

من تو اینستا ودیوار دیدم سی داده بودن چجوری عکس بگیرم 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین
ینی آرایشی خوب نیس خودت چی پیشنهاد میکنی با سرمایه کم .

خوب و بد نمیشه گفت تا شروع نکنی 

[QUOTE=318815729]من تو اینستا ودیوار دیدم سی داده بودن چجوری عکس بگیرم [/QUOTE 

چی بود یادم رفت کش ساتن؟ 

رو سر مدل 

طرز بستن 

ویدیویی آموزشی مثلا اسم اسکرانچی ببندی رو مدل مو گوجه 

عکس با پس زمینه ساده 

نور زیاد

در کنار اسکرانچی چی بدوزم روسری مینی اسکارف خوبه یا نه آخه اسکرانچی درآمدش فک کنم زیاد نیست

هر چی میتونی بزن نمونه  

و ترکیبی 

انتخاب پارچه دقت کن فقط سلیقه خودت نباشه

در کنار اسکرانچی چی بدوزم روسری مینی اسکارف خوبه یا نه آخه اسکرانچی درآمدش فک کنم زیاد نیست

یسری پارچه اگر خوب داشتی حالت دستمال گردن که رو کیف ببندن 

و نحوه پیچوندن و استفاده رو کیف رو آموزش بده