2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9149 بازدید | 428 پست
باید فیلمشو تهیه کنی و ادیت بزاری ازش

فیلم هم دارم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یعنی تغییر بدم  چقدر باید صبر کنم تا مشتری بگیرم

یکم طولانی هست فک کنم متن. 

زمانش مشخص نیست . 

یکی از سه ماه فروش شروع میشه یکی یسال 

یکی اولین مشتری روز اول یکی شیش ماه بعد

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تغییر بدم  چقدر باید صبر کنم تا مشتری بگیرم

اول باید به فکر دیده شدن باشی فعلا تو فکر فروش نباش

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
یکم طولانی هست فک کنم متن.  زمانش مشخص نیست .  یکی از سه ماه فروش شروع میشه یکی یس ...

درسته امروز توکانال تلگرامم مشتری اومد جنس تموم شده بود

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اول باید به فکر دیده شدن باشی فعلا تو فکر فروش نباش

حق باشماست

درسته امروز توکانال تلگرامم مشتری اومد جنس تموم شده بود

تو این جور مواقع ما سفارش رو با یه آفر و امتیاز مثبت ثبت میکنیم و نمیفرستیم مشتری رو بره.

عزیزم من میخام کسب و کار شروع کنم

از بین گیفت مراسمات و کارهای نمدی و گلسر کدومش بنظرت بهتره فروش خوبی داره ؟؟

همش رو بلدم میخام اول از یکیش شروع کنم اگر شد بقیش هم اجرا کنم اینم بگم هنوز هیچ اقدامی نکردم واسه پیج زدن و اینا

میخام روبیکا پیج بزنم چجور فالور جمع کنم و جلب اعتمادکنم؟؟؟

ببخشید طولانی شد ممنون میشم جواب همشو بگی

عزیزم من میخام کسب و کار شروع کنم از بین گیفت مراسمات و کارهای نمدی و گلسر کدومش بنظرت بهتره فروش خ ...

سلام عزیزم پیشاپیش برات آرزوی موفقیت کامل دارم. 

برای فروش نمیشه بگی چی غلط چی درست دقیقا 

مثلا یکی لباس فروشی زده تو میری می‌بینی موفقه همونو میاری ولی تو موفق نمیشی

نظرم رو گیفت هست ولی نظر شخصیه

عزیزم من میخام کسب و کار شروع کنم از بین گیفت مراسمات و کارهای نمدی و گلسر کدومش بنظرت بهتره فروش خ ...

تو اون پلتفرمی که گفتید من عضو نیستم و اطلاع در این حد هست که چندین پیج محدود موفق داره.

عکس بزار از مارت تا بگم شروع با کدوم بری

سلام عزیزم پیشاپیش برات آرزوی موفقیت کامل دارم.  برای فروش نمیشه بگی چی غلط چی درست دقیقا&n ...

سلام مرسی گلم قربونت

آها ممنون

بعد برای فالورجمع کردن باید چیکار کنم که هم فالور زیادشه هم اعتماد کنن؟!

@بانمکترینم    

مرسی 🤩😘💋💋💋

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
سلام مرسی گلم قربونت آها ممنون بعد برای فالورجمع کردن باید چیکار کنم که هم فالور زیادشه هم اعتماد ...

به صورت کلی 

تهیه محتوای قوی و حذاب 

استمرار 

ادیت و انتخاب آهنگ درست 

تبلیغات منطقی 

.... 

بازاریابی از چندین راه همزمان و کافی ندونستن یک برنامه

سلام مرسی گلم قربونت آها ممنون بعد برای فالورجمع کردن باید چیکار کنم که هم فالور زیادشه هم اعتماد ...

بببین اعتماد خب چون اولشه سخته 

مردم از مشتری ها خواهش میکنن یا امتیاز میدن نا استوری بشن 

فیش میزارن 

پروسه پست .... 

کمی تعداد دنبال کننده زیاد بشه 

کار حرفه‌ای باشه