2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

541 بازدید | 33 پست

۶۸ سالشه یا شایدم ۶۹ لباس های کهنه کوله پیرزنا اونم رنگ مشکیش رو که خودش نمیپوشه خودش همیشه لباس جوان پسند و رنگای شاد میپوشه اون کهنه کولشو به ممن میده منم تک رودرواسی می مونم و ازش میگیرم بهم میگه ازنور نپوشیا طرف خودتون بپوش منم الکی میگم باشه تا دلش نشکنه نمیدونم منظورش چیه اخه خودش خیلی لباس های جوان پسند میپوشه

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو نمی پوشم رک و روراست در کمال احترامبگو دوس ندارم چه دلیلی داره خودتو اذیت کنی

نمیدونم یبار بهش گفتم نتونستم خودمو نگه دارم گفت میرم برات بلوز بیارم گفتم برا جوونا خوبه یا نه هیچی نگف

همه رو بزار پلاستیک بده نیازمند پرسید کو فلان لباس

بگو من اندازه کافی لباس دارم عادت ندارم لباس کسی رو تنم کنم اونا رو دادم به نیازمند

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

همه رو بزار پلاستیک بده نیازمند پرسید کو فلان لباس بگو من اندازه کافی لباس دارم عادت ندارم لباس کسی ...

دگ نمیپرسه که ولی من به عنوان یادگاری نگهش داشتم ازش بیچاره فکر میکنه میپوشم فقط به عنوان یادگاری نگه داشتم تو کمد

یعنی لباسای خودشوکه ازپوشیدن زیادکهنه شدن میده به شما!؟

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دگ نمیپرسه که ولی من به عنوان یادگاری نگهش داشتم ازش بیچاره فکر میکنه میپوشم فقط به عنوان یادگاری نگ ...

نه بابا خواهر رد کن بره میخوای چیکار

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

نمیدونم یبار بهش گفتم نتونستم خودمو نگه دارم گفت میرم برات بلوز بیارم گفتم برا جوونا خوبه یا نه هیچی ...

مستقیما بگو دستت درد نمیکنه ولی من نمی پوشم برا خانمای سن بالا خوبه

مثل نباش انگار لال بودم الان بعد چندسال حتی پدرم که به قول خودش هیچکسو اندازه من دوس نداره بهم میگه انقد عصبی هستی انگار میخوای بزنی ، راس میگه از بس گفتم ناراحت نشن زبون باز نکردم الان یاد کاراشون میوفتم غصه میخورم

بابا یه بار آب پاکی رو بریز بگو من بدم میاد لباس کسی رو بپوشم نه دل بشکون نه چیزی بگو قبلی ها رو بخا ...

کاش روم میشد ک این حرفو بهش بزنم فکر کنم زبونمو بستن

بچه هایه سوال اگه مادرشوهربگه لباسای نوزادی شوهرتونگه داشتم وقتی بچت به دنیااومدبیازم برات چی بایدبگم چندبارگفته نمیدونم منظورش چیه اخه لباسای ۳۵سال پیش به چه دردمن میخوره

درخواست دوستی مطلقاممنوع خودتوالکی خسته نکن

دگ نمیپرسه که ولی من به عنوان یادگاری نگهش داشتم ازش بیچاره فکر میکنه میپوشم فقط به عنوان یادگاری نگ ...

اشتبا میکنی

یروزی بینتون ناراحتی پیش اومد میگه تو همونیکه لباس کهنه ها منو میپوشیدی🙂

نکن

ارزش خودت پایین نیار

دفه بعد بگو ممنونم مادر حان همه رو جم و جور کنید همرا لباسای غیر مصرفی خودم میبریم برا نیازمندا و بحثو عوض کن

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز