2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 33 پست
من یه بار مادرشوهرم آش ریخته بود توکاسه داده بود شوهرم. میشناسمش چقد خسیسه.گفتم اگه میخواست تازه بهم ...

کاش فقط توهینای مادرشوهرم در قالب اش و لباس اینچیزا بود عزیزم خیلی توهین کرده میکنه در مورد همه چی

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه هایه سوال اگه مادرشوهربگه لباسای نوزادی شوهرتونگه داشتم وقتی بچت به دنیااومدبیازم برات چی بایدبگ ...

بگو کیسه کن بریز دور

بگو میکروب ۳۵ سال رو جمع کرده تن بچه م نمیکنم

یا به شوخی بگو ببره تحویل موزه بده

هر نری درخواست دوستی بده نر خره

بگو کیسه کن بریز دوربگو میکروب ۳۵ سال رو جمع کرده تن بچه م نمیکنمیا به شوخی بگو ببره تحویل موزه بده

منم مث اسی نمیتونم اون لحظه جواب بدم

درخواست دوستی مطلقاممنوع خودتوالکی خسته نکن

بچه هایه سوال اگه مادرشوهربگه لباسای نوزادی شوهرتونگه داشتم وقتی بچت به دنیااومدبیازم برات چی بایدبگ ...

حالالباس نوزادخیلی گرونه

اگه درحدنوهستن بچه دارشدین توخونه ازشون استفاده کن بچه تندتندلباس کثیف میکنه

بعدشم بزاربگن برات مهم نباشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

شاید منظوری نداشته باشه چون حرفش دوپهلوه ولی میتونی بهش بگی عه کاش زودتر میدادی بده یادگاری نگهش میدارم بچم بزرگ شد بهش نشون میدم فکر نکنه یوقت تن بچت میکنی و اینم بزاره رو حساب کادوش

حالالباس نوزادخیلی گرونهاگه درحدنوهستن بچه دارشدین توخونه ازشون استفاده کن بچه تندتندلباس کثیف میکنه ...

خودم ندیدم چجورین ولی فک میکنم بعد۳۵سال سالم مونده باشن

درخواست دوستی مطلقاممنوع خودتوالکی خسته نکن

منم لباس های بچه مو نگه داشتم

فکر می کنم همسرتون ذوق کنه که لباسهاش تن بچه اش میشه

معمولا لباسهای خوب را ادم نگه میداره

بذار بیاره تنش هم نکردی همسرت ازدیدنشون احتمال زیاد ذوق میکنه

بعد قایم کن بعدها به بچه ات نشون بده بگو این لباسهای پدرته البته یکبار هم تن شما شده 😍

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

منم مث اسی نمیتونم اون لحظه جواب بدم

منم اینجوریم

فککن هفته ی پیش شوهرم رفته بود سفر

مادرشوهرم گفت میخوام بیام خونه تون

نتونستم دروغ بگم میخوام برم خونه مامانم نیا

کلی برنامه داشتم با دخترام

همه ش به فنا رفت

گفت من تنهام

شمام تنهایید میام

الان دارم همه ش خودخوری میکنم چرا نگفتم

هر نری درخواست دوستی بده نر خره

کاش روم میشد ک این حرفو بهش بزنم فکر کنم زبونمو بستن

من یکباربه نامادریم یک لباس شیک دادم هفته بعدش دیدم دستمالش کرده🤣🤣🤣داره زمینوتمیزمیکنم گفتم دیگ کوفتم بهت نمیدم۶

اشتبا میکنی یروزی بینتون ناراحتی پیش اومد میگه تو همونیکه لباس کهنه ها منو میپوشیدی🙂نکن ارزش خودت پ ...

اتفاقا یبارم میگفت جاریت لباسای زیادی داره داده بدم نیازمند بیا توهم هرکودومو خواستی بردار من گفتم لباس من زیاده من لازم ندارم البته اگه این حرفو بزنه خیلی حرفها دارم که بهش بزنم در مورد کاراش و اخلاق های خسیس بودنش و گداصفت بازیاش ک منم میزنم به روش

بنظرم باحاله چه مادر شوهر با ذوقی داری ...تو سیسمونیت رو بگیر با لباس های خودت عکس بگیر با لباس های شوهرت عکس بگیر اگه عکس های شوهرت رو داری به عکاس بگو عکس بچت و شوهرت رو با لباس های باباش بزاره تو یه قاب برای یادگاری تو آلبوم

شایدفک میکنه اونایی ک خودش میپوشه پیرپسندع اونایی ک ب شمامیده جوون پسند😂😂😂

پس فکرش زنگ زده و نیاز به تعمیر داره بیچاره😂