2777
2789
عنوان

بچه دوم کی اوردبن

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 134 پست
خوبه دیگه تا بچه دنیا بیاد کاملا از آب و گل در اومده اگه قصد داری دومی رو بیاری هرچی زودتر بهتر دختر ...

منم گفتم از جیش و پوشک بگیرم. بعد الان ک تا کمی مسنقل شده خوبه

خدا کنه بچه من خوب باشه با دومی.  اولی ات چند ساله اس

۸ و۵ و نیم   و ۱۸ ماهه دوتای اخری بازی‌میکنن باهم خوبن عاشق همن ولی نیمتونن بازی‌کنن چون هم سن‌نیستن 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر واقعا دومی رو میخوای الان بیار بعدا پشیمون میشی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دخترم 12یالش بود سر پسرم باردار شدم الان پسرم یک سال ونیمشه دخترم رفته تو 14سال خوبه دلم سومی میخواد ولی از اوضاع اقتصادی میترسم

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

الهی بگردم خدا برات نگه داره  خدا به همه بده ک بهتربن حس عالمه مادر شدن. من ب شوهرم میگم بچه م ...

عزیزممم ممنونم 

طبیعی بودی؟من اگه طبیعی بودم دروغ چرا همون یکیرو هم نمیاوردم 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
توکل بخدا میارم انشالله هنوز دوسالشه خیلی به من وابسته اس یکم بزرگتر شه حتما

اتفاقا‌اگه بیاری دیکه وابسته نمیشه بهت‌من‌پسر اولم‌فقط بغلم ‌یمچرخونوم‌دایم‌گریه میکردشبها نمیخوابید وفتی دومی اومد کلا عوض شد انکار بزرگتر شد 

خوش به حالت من خیلی استرس دارم باردار بشم ،دو سال پیشم یه کورناژ داشتم ،ولی الان میخوام 

استرس چرا عزیزم 

منم یک سال پیش سقط کردم 

چون اصلا شرایطم خیلی بد بود الان باز رفته تو سرم ک بچه بیارم 

دخترم 12یالش بود سر پسرم باردار شدم الان پسرم یک سال ونیمشه دخترم رفته تو 14سال خوبه دلم سومی میخواد ...

منم‌دارم به چهارمی فگر‌میکنم‌‌‌ دعا‌کن مثل قیلی دوسال چشم‌انتظارم‌نزاره

من اصلا نمیخوام‌ دومی بیارم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
اتفاقا‌اگه بیاری دیکه وابسته نمیشه بهت‌من‌پسر اولم‌فقط بغلم ‌یمچرخونوم‌دایم‌گریه میکردشبها نمیخوابید ...

ماشالله بهش چقدر عالی خودمم رو دخترم حساسم دوس دارم دومی بیاد از حساسیتم کم بشه