2777
2789
عنوان

بچه دوم کی اوردبن

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 134 پست
راضی هسی از اوردن دومی

خداروهزار مرتبه شکر  خیلی با هم دعوا میکنن ولی خب بدون هم میمیرن دور از جونشون

ولی باز برگردم عقب همون جوری میارم 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینو ب شوهرم میگم اخه اگ زود بچه دار بشم پسرم میشه چهارساله

خوبه دیگه تا بچه دنیا بیاد کاملا از آب و گل در اومده اگه قصد داری دومی رو بیاری هرچی زودتر بهتر دختر من دوسالشه انشالله تا قبل سه ساله شدنش اقدام میکنم

پسرم کوجیک بود صاحبخونه ۳ تا‌بچه دلشت توی حیاط بازی‌میکردن پسر‌من‌مینشست رو پله به صدای اونا گوش مید ...

پسر منم همینطوره. میره پارک دنبال بچه های مردمه. اینقدر دلم براش میسوزه ک نگو😣

پسر منم همینطوره. میره پارک دنبال بچه های مردمه. اینقدر دلم براش میسوزه ک نگو😣

واسش خواهز برادر بیار فردا بزرگ شد دلش گرفت یه جا باشه بره دو ساعت بشینه این دوره زمانه دیکه خونه فامیلن میشه رفت 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
خداروهزار مرتبه شکر  خیلی با هم دعوا میکنن ولی خب بدون هم میمیرن دور از جونشون ولی باز برگردم ...

الهی بگردم خدا برات نگه داره 

خدا به همه بده ک بهتربن حس عالمه مادر شدن. من ب شوهرم میگم بچه میخام میگه تو درد هات یادت رفته🤣🤣 خودش پشت در اتاق جیغ های منو میشنید گریه میکرد🤣🤣

بچه‌سومم با‌دومی ۴ سال فاصله داره اصلا‌نمیتونن باهم راحت بازی‌کنن اون فاصلم نقصیر من‌نبود دوسال بارد ...

خدا کنه بچه من خوب باشه با دومی. 

اولی ات چند ساله اس

من بچم 5 ساله اس الان باردارم ایشالا که زمان خوبی باشه ولی برای بعدی اگر خدا همراهی کنه وبخواد میخوام بیشتر صبر کنم... حداقل 8 سال دیگ

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️