2777
2789
عنوان

بیاییننننننن

26 بازدید | 2 پست

۲۳ سالم خانواده یکم مذهبی هستتن بابام سخخت گیر تا حالا تنها بیرون نرفتم یعنی ی دوست دارم از راهنمایی با اون بعضی وقتا میرم بیرون رلم نداشتم تا الان چون اهل رل و اینا نیستم از نظر من رل یعنی سرگرمی منم خوشم نمیاد سرگرم کسی بشم حتی دستش به من بخوره ولی از ی طرفم دوس دارم ازدواج کنم اماخواستگار ندارم به کسی هم نمیتونم اعتماد کنم همه دنبال سرگرمی هستن بعضی وقتا لجم میگیره چرا بیشتر دخترایی که با هزار نفرن ازدواج میکنن یعنی به خدا میگم من گناهم چیه پاک موندم هیچکس نیس باید برم هر روز با یکی یا رل بزنم تهش ضربه بشه ؟

سلام عزیزم خوبه که خودتو درگیر رابطه و این چیزا نمیکنی

ولی نسبت به همه بدبین نباش فقط حواست باشه کی میخواد بهت ضربه بزنه کی میخواد دست دوستی سمتت دراز کنه

وقتش برسه ازدواج هم میکنی و اینکه امیدوارم روزی ازدواج کنی و به زندگی مشترک فکر کنی که به درک بالایی رسیده باشی زندگی و ازدواج فقط به یک برگه نیست اگه ادم به اون درک و فهم بالایی از زندگی متاهلی نرسیده باشه هیچی از زندگیش نمیفهمه پس تا میتونی کتاب بخون قبل اینکه ازدواج کنی از خودت مطمئن شو که میتونی یک زندگیو پایدار و گرم نگه داری (البته دو طرفه)و انشالله روزی بهترین مرد سر راهت قرار میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.