😂😂من و همسرم معروفیم ب خونسرد بودن و لاک پشتی کار کردن 🤣🤣
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم همسرم ولش میکردم از شمابدترمیشد اولی و ک اجبارش کردم دومی هم خداخواست وگرنه قصدش نداشت
😁😁 ببین شاید باورت نشه یه مدت همسرممیگفت من میگفتم نه، بعدجامون برعکس شد، یه مدت هم کلا یادمون رفت الانم ک مثلا تصمیم گرفتیم عملکردمون مثل پت و مت میمونه 🤣🤣 امشب دوتایی پاستیل میخوردیم یهو من گفتم اخه من و تو ک خودمون دنبال مار و پلنگ تو پاستیل میگردیمبچهمیخوایمچیکار؟ همسرمم تایید کرد😂😂😂 احتمال زیاد باقی اقدام کنسلِ🤣🤣
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دیکه بعد سومی همهجی راحتمیشه فکمیکنیجطوری ۱۴ تا بچه میارن چون هی میره بالا راحترمیشه چهارمی از ...
اخه ایندشون چی بخوان مثل ما ادمای زجرکشیده بشن چی چند درصد ماها درست زندگی کردیم بدون سختی؟؟؟؟؟ از این میترسم اینجا اینده ای برای بچه ها وجود نداره تا این....... سره کاره 😔😔😔
اخه ایندشون چی بخوان مثل ما ادمای زجرکشیده بشن چی چند درصد ماها درست زندگی کردیم بدون سختی؟؟؟؟؟ از ا ...
اینده این بچه ها روشنه چون به اندازه ی ما جمعیت نیست رقابتی نخواد بود و همه شغل خوب میتونن داشته باشن حتی ایتطور ادامه پیداکنه ایران مجبوره نیروه وار از کشورهای دیکه وارد کنه