2777
2789
عنوان

بچه دوم کی اوردبن

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 134 پست
ایشالا دومی رو راحت تر بیاری و بگن استراحت مطلق نمیشی خدا رو چ دیدی گلم  ایشالا خانواده تون سا ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزم. خیلی بهم چسبید. ان شاء الله. 😍♥

ان شاء الله شما هم به زودی زود و به راحتی چهارنفره بشید. 😍😁♥

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

بچه دومم خدا خواسته بعد یکسالگی دخترم باردار شدم

اختلافشون ۲۰ ماهه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اولم ۹ ماهشه باباش عاشقشه همه کارا خونمو میکنه بچه هم جمع میکنه بچمم عاشقشه صداشو تز پشت تلفنم بشنوه جیغ و گریه که میخواد ببینش یا صدای درو که میشنوه با رو وک میدوعه بال بال میزنه تا باباش بغلش کنه ولی دومیو شوهرم نمیخواد

منم دخترم دی ماه دوسالش میشه

تازه یکمی تو فکر اقدامم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
یا الان بیار یا بذار بچه اولت ک ده ساله شه اختلاف پسرا من تقریبا ۶سالع پسر بزرگ خیلی اذیت میکنه

اره  یه چند کیلو دیگ کم کنم میارم اخه واقعا داره دیر میشه