2777
2789
عنوان

بچه دوم کی اوردبن

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 134 پست
ای جانم ماشالا خدحفظ کنه. خوب خسته ات میکنن ها

نه اتقافا بچه هر چی تعدادش ببشتر میشه خستگیهم‌کمتر میشه چون صبحکه بیدازن با هم بازی میکنن اصلا نمیفهمن من‌کجام تا اخر شب باهم غذا میخورن بازی میکننتک فرزند سخته وقتی ۳ تا بیشتر میشه تازه کارت سبک میشه تا تجربه نکنی باور نمیکنی من قسم ‌میخورم

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
واسش خواهز برادر بیار فردا بزرگ شد دلش گرفت یه جا باشه بره دو ساعت بشینه این دوره زمانه دیکه خونه فا ...

اره من قبلا میگفتم همین بسه الان وقتی میبینم تنهاس تو خونه بیرونم ک دنبال بقیه اس ک باهاش بازی کنن دلم میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرم سه سالشه ولی استراحت مطلقی ام و سرکلاژی. تپلم هستم شدیدا دلم میخواد بچه بعدی رو بیارم طفلک بچم از تنهایی دربیاد. تا یه بچه میبینه از خود بیخود میشه .خیلیم شرایط سختی دارم توی بارداری ولی میخوام به امید خدا یکم وزنمو کمتر کنم که استراحت مطلق میشم وزنم خیلی زیاد نباشه. بعد اقدام کنم. توکل به خدای مهربون. ان شاء الله به همه اقدامی ها بچه های سالم و صالحی بده, به ماهم همینجور. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

اره من قبلا میگفتم همین بسه الان وقتی میبینم تنهاس تو خونه بیرونم ک دنبال بقیه اس ک باهاش بازی کنن د ...

اونم این دوره زمونه بچه ها اصلا دیکه تو عالم بجگی نیستن بعضیاشون بچه با خواهر برادر وقت بگذرونه بهتره تا غریبه ها

نه اتقافا بچه هر چی تعدادش ببشتر میشه خستگیهم‌کمتر میشه چون صبحکه بیدازن با هم بازی میکنن اصلا نمیفه ...

نگو دختر ک دومی نیاوردم ب فکر سومی میوفتتم🤣🤣🤣🤣

منم پسرم سه سالشه ولی استراحت مطلقی ام و سرکلاژی. تپلم هستم شدیدا دلم میخواد بچه بعدی رو بیارم طفلک ...

انشالله انشالله‌منم‌چاقم  ولی بارداز میشم انقد تهوع میگیرم لاغر‌میشم تا یه ماه بعد زاینان لاغرم دوبازه میخورم میشه‌مثل قبل

نه عزیزم دخترم دو سالشه اما همش غصه تنهاییشو میخورم و تنها دلیلیه که مجابم میکنه دومی رو بیارم

چقدر سخته. ادم هی میگه زودتر بیارم ک از تنهایی دربیاد گدایی محبت نکنه

منم پسرم سه سالشه ولی استراحت مطلقی ام و سرکلاژی. تپلم هستم شدیدا دلم میخواد بچه بعدی رو بیارم طفلک ...

ایشالا دومی رو راحت تر بیاری و بگن استراحت مطلق نمیشی خدا رو چ دیدی گلم 

ایشالا خانواده تون سالم سلامت باشه و چهار نفره بشه