2777
2789
عنوان

بچه دوم کی اوردبن

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما‌میتونی😎😎😎 شوهز‌من کاری نداره من خودم‌انتخاب‌میکنم‌ کلا حانله بشم یا نه اسمشچی‌بزارم ولی حتما ...

اره دقعه قبلم بخیه زدن. خدا کنه تا دو ماه دیگ راضی بشه بچه دار بشم. دلم بچه میخاد میترسم دیر بشه

هنوز اولی رو هم نیاوردم🙈🙈۱۴ ساله عروسی کردیم تازه بفکر افتادیم و از ماه پیش شروع کردیم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچم ۴سالونیمشه دومی دنیااومد کمک هم ندارم ولی بچم مثل یه انسان بالغ کمک ب حالمه خیلی عاقله و ب فکره بارهاشده خواب بوده من دسشویی بودم ک نی نی گریه کرده بلندشده اومده یا گهواره روهل داده آرومش کرده یا پستونک بهش داده 

وهروقتم بچه بغلمه هرکاری داشته باشم برام انجام میده 

البته خودم از زمان حاملگی خیلی باهاش صحبت میکردم ک نی نی بیاد کمکم میکنی و این حرفهاالانم راضیم 

جدا جلوگیری تون طبیعی بوده

قرص اصلا استفاده نکردم فقط کاندوم 🙈

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من‌۷۳‌هستم‌‌ اره میشه‌چرا نشه خودتو محدود نکن‌ بابا هر چی خدا بخواد 

ماشالا تو فکر چهارمی

همسن همیم من امسال تازه دلم یه کم نی نی میخواست که مثلا ۳ ۴ سال دیگه بیارم که یهویی شد الان باردارم بچه اولم ۹سالشه

تو مریضی هاشون چیکار میکنی من الان دخترم سرفه داره داغونم از شنیدن صدای سرفه هاش امروزم دکتر گفت جواب آزمایشت ریسک داره باید بری سلفری 

این استرساشون آدمو از پا میندازه واقعا شما ماشالا خیلی قوی و محکمی من کم طاقتم الان از صب انقد گریه کردم سرم داره میترکه😭😔

چــــــــــــی_بنویسم💜