2777
2789
عنوان

تنهایی تو مدرسه رو تجربه کردین؟؟؟

3245 بازدید | 63 پست

یازدهمم 

سر همین موضوع من خیلی افسرده شدم خیلییی

چیکار کردین ؟ براتون مهم بود؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم تو دانشگاه تجربش میکنم عزیزم

واکنشت چیه نسبت به این موضوع؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

من تو زندگی تنهام مدرسه که چیزی نیست دوستم

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
همیشع تجربه کردمو تجربه می کنم

خب واکنشت چیه؟ برات مهمه؟ یعنی زنگ تفریحا تکی میشینی؟ 

هر چقد بیشتر ادای آدمای مظلومو در بیاری بدتره انقد بهش فکر نکن 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
اونا رو فقط یکسال  میبینی زیاد مهم نیست

همون یکسال میدونم خیلی قراره اذیتم کنه💔

خب واکنشت چیه؟ برات مهمه؟ یعنی زنگ تفریحا تکی میشینی؟ 

زنگ تفریح تنها تو کلاس میشیینم از پنجره ب بچه های دیگه یا همکلاسیام نگاه میکنم و حسزت میخورم:(

واکنش خب ناراحتم دیگه‌..مگ ادم از تنهایی خوشحال میشه.. برام خیلی مهمه و جدیدا مهم تر شده.. و سخته برام تحمل این حجم از تنهایی.تو چیکاز میکنی زنگ تفریحا

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍