2777
2789
عنوان

تنهایی تو مدرسه رو تجربه کردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 63 پست
من از تنهاییم لذت میبردم

خب شما چون دوست داری تنهاییتو شاد بودی 

برای منی که خیلی دوست برام مهمه از تنهایی متنفرم صد در صد قراره خیلی داغونم کنه

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با همه دوستم شوخی دعوا همه کار میکنیم تو مدرسه 😂😂12 هستم 

باهاشون دوست بودی چقدر بود رابتطون خب؟ صمیمی؟ فقط در حد دوست؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
خدانکنه نازمممم دقیقا منمممم  تصور نمیکردم تو دبیرستان انقدر قراره داغون بشم💔💔 بعد همه تو ...

دوزت بگردمممم. ناراحت نباش فداتشم..یعنی اگ منم برم دبیرستان،مث شما میشم ؟ از این وضعمم داغون تر میشم؟🥺🥺🥺🥺.

حق داری عزیزم.درکت میکننمم.ب منم همه  میگن ارومی و گوشه گیر.خب وقتی بهم محل نمیدید و هبچیِ خودتون حسابم نمیکنیدد من چجوری ادم شلوغ و خوبی باشم و بیام تو اکیپتون؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
بله زمان مدرسه که تازه وارد مقطع دبیرستان سده بودم هیچکدوم از دوستام اون مدرسه نبودن  او ...

دوست تونستی پیدا کنی؟! 

ولی یه جوری رفتار نکن که اونا فکر کنن خیلی برات مهم بودن و الان خیلی ناراحتی میدونم سخته ولی درس بخون رشد کن از اونا بالا بزن یه کاری کن که یه روزی بفهمن چه اشتباهی کردن

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
امسال اینجوری شدی؟ 

پارسالم بودم تو این مدرسه ولی همه بچه ها باهم رابطشون سطحی بود 

امسال گفتم میمونم با اینا صمیمی میشم ولی نمیدونستم که قراره اینطوری شه💔💔💔

اینا اومدن باهم صمیمی شدن من تنها موندم💔

یعنی منم جزو یه اکیپی بودم ولی این لعنتیا تولد گرفتن به من خبری ندادن و منو از عکس کات کردن و...🥺🥺🥺💔💔

فهمیدم که نه.... 

من جزوشون نیستم 💔

از اون موقع من دیگه اون ادم سابق نشدم

دوزت بگردمممم. ناراحت نباش فداتشم..یعنی اگ منم برم دبیرستان،مث شما میشم ؟ از این وضعمم داغون تر میشم ...

وای منم همین فکرارو میکنم🥺💔وقتی خودتون حسابم نمیکنین چطوری شلوغ باشم؟ 💔

نه عزیزم جو دبیرستان من و بچه های کلاس ما مزخرفه... 

ایشالا تو دوستای خیلی خوبی پیدا میکنی

چندم بودین؟  منم دارم خفه میشم💔💔 من تو یه اکیپی بودم فکر میکردم جزوشونم اما منو حساب نمیکرد ...

حدود یکسال و نیم کلاس هفتم و نیمه های هشتم کلا تنها بودم ولی اونموقع ها خیلی سخت نبود چون از هشتم به بعد دوستای خیلی خوبی پیدا کردم 

بعد از دوستام جدا شدم و دهم رفتم یه مدرسه دیگه تنهایی به اندازه فشار درسا و جو مدرسه منو اذیت نمیکرد 

فقط بهت یه توصیه میکنم انقدر تو درسات پیشرفت کن و به خودت اهمیت بده که تو حسرت دوستی با تو باشن 

باور کن اگه درس بخونی و برای هدفت تلاش کنی هیچ کدوم از اینا برات مهم نمیشن 

.
پارسالم بودم تو این مدرسه ولی همه بچه ها باهم رابطشون سطحی بود  امسال گفتم میمونم با اینا صمیم ...

با یه روانشناس خوب صحبت کن حالت بهتر میشه

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
با یه روانشناس خوب صحبت کن حالت بهتر میشه

اره عزیزم وقت گرفتم.... 

میرم حتما

حدود یکسال و نیم کلاس هفتم و نیمه های هشتم کلا تنها بودم ولی اونموقع ها خیلی سخت نبود چون از هشتم به ...

یازدهم و دوازدهم خوب شدین؟ 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792