2777
2789
عنوان

تنهایی تو مدرسه رو تجربه کردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 63 پست
منم یازدهمم اره خیلی حس بدیه درک میکنم خیلی مزخرفه ادم نمیدونه کجا بره یا چیکار کنه همش سردگرمه مخص ...

خیلی سختهههه🥺🥺🥺💔

بهم میگن گوشه گیر.... 

وقتی خودتون باهام اون رفتارای مزخرفو دارید میخواین گوشه گیر نباشم؟ 🙃

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
خیلی سختهههه🥺🥺🥺💔 بهم میگن گوشه گیر....  وقتی خودتون باهام اون رفتارای مزخرفو دارید میخوای ...

خب بگن چه اهمیتی داره؟ به این فکر کن که این دنیا ۸ میلیارد ادم داره و تو به حرف ۱٠ ۱۵ نفر داری گوش میدی. من از حرفایی که زدی اینطور برداشت کردم که تو دختر شاد و برونگرایی هستی.بقول یکی بهم میگف تو درونگرا نیستی یه برونگرای افسرده ای

ولی خب با کارایی که دوستات کردن حق داری اینطور بشی. اونام لیاقت ندارن. فقد یچیزی بهت میگم 

انقد تو درسات پیشرفت کن و قوی شو که هاج و واج بمونن. و اینکه تو دوسال دیگه اصلا اینارو نمیبینی و نمیخوای هم ببینی. فقد خودت میمونی و مقدار تلاشی که واسه ساختن اینده ت کردی. بعدا میفهمی سر چه چیزای چرتی ناراحت شدی و افسوس میخوری که چرا رو خودت کار نکردی. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگن چه اهمیتی داره؟ به این فکر کن که این دنیا ۸ میلیارد ادم داره و تو به حرف ۱٠ ۱۵ نفر داری گوش م ...

اره دقیقاااا من یه برونگرایی افسردم🥺🥺🥺

ممنونم عزیزم بابت حرفااات حالم بهتر شد🫂🥺بلخره یه نفر منو درک کرد... 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
این سختی هایی که میکشی نتیجه میدهآدمای معروف بودن که تو مدرسه اذیت میشدن مثل سلنا گومز که به خاطر ا ...

دقیقا ، فقط آدم باید بچسبه به درسش ، اون وسط ها هم دوست داشته باشه و بگه بخنده که تنها نباشه

فن ایلول اردم ( rich girl) 🩺✨ 🦦
2790
2778
2791
2779
2792