2777
2789
عنوان

تنهایی تو مدرسه رو تجربه کردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یایکی گرم بگیر نشد،مدرستوعوض کن

وسط سال عوض میکنن مدرسمو؟

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

گاهی اوقات تنهایی خ خوبه من هیچ وقت تنها نبودم و همش دلم تنهایی میخواست ینی زنگ تفریحا بچه ها اصرار ک بیا بریم پایین تو حیاط بشینیم اما هیچ وقت نمیرفتم دلم میخواست سرکلاس بشینم و اون ی ربو تنها باشم 

الانم تو کتابخونه چپن تنها نیستم و بغل دستیم ک دوست صمیمیه همش کنارمه خسته شدم میخوام از کتابخونه بیام بیرون و تو خونه در تنهایی بخونم 

فانتزیمم تنها کافه رفتنه ک تا الان عملی نشده 

زنگ تفریح تنها تو کلاس میشیینم از پنجره ب بچه های دیگه یا همکلاسیام نگاه میکنم و حسزت میخورم:( واکن ...

واییی چقد منیییییی

من میشینم تو راه رو در و دیوار نگاه میکنم 💔

خیلی وقتا تو کلاس نزدیکه بزنم زیر گریه💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
منم کل دوران مدرسه اینجوری احساس میکردم و باعث شد افسرده شم و افت تحصیلی کردم؛ فقط میتونم بگم آینده ...

بنظر شما مدرسمو وسط سال عوض میکنن؟ 

واییی چقد منیییییی من میشینم تو راه رو در و دیوار نگاه میکنم 💔 خیلی وقتا تو کلاس نزدیکه بزنم زیر ...

منم بغض میکنم..اشکالی ندارع خاهری .تمرکزتو بذار روی درس‌ت و خیلی اهمیت نده ب این چیزا..هرچند نمیشع اهمیت نداد

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
منم بغض میکنم..اشکالی ندارع خاهری .تمرکزتو بذار روی درس‌ت و خیلی اهمیت نده ب این چیزا..هرچند نمیشع ا ...

چندمی؟ 

انقد تمرکزم رفته همه نمراتم افت کرده💔

بنظر شما مدرسمو وسط سال عوض میکنن؟ 

منم میخواستم مدرسه ام رو عوض کنم ولی نکردم اما اگه عقل الان رو داشتم حتما عوض میکردم چون هم حجم درسا و هم جو بین دانش آموزا و هم فضای مدرسه منو خفه میکرد 

.
منم بغض میکنم..اشکالی ندارع خاهری .تمرکزتو بذار روی درس‌ت و خیلی اهمیت نده ب این چیزا..هرچند نمیشع ا ...

اخه میدونی من تو یه اکیپی بودم فکر میکردم جزوشونم

این لعنتیا اومدن تولد گرفتن به من نگفتن 

از عکس کاتم کردن بعد از اون من دیگه هیچوقت نتونستم دختر شاد سابق باشم💔

اخه میدونی من تو یه اکیپی بودم فکر میکردم جزوشونم این لعنتیا اومدن تولد گرفتن به من نگفتن  از ...

بمیییرمممم براتتت.من هم همیشع توی جمع ها اون ادم تنهاعه هستم..من تو ۶سالابتدایی  اینقد دورم شلوغ بود و رفیق داشتم و ی اکیپ ۷نفره داشتم .هیج وفت حس نمیکردم ی روزی ایتقد تنها بشم.هیج وقت

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
منم میخواستم مدرسه ام رو عوض کنم ولی نکردم اما اگه عقل الان رو داشتم حتما عوض میکردم چون هم حجم درسا ...

چندم بودین؟ 

منم دارم خفه میشم💔💔

من تو یه اکیپی بودم فکر میکردم جزوشونم اما منو حساب نمیکردن اومدن تولد گرفتن به من نگفتن 

اومدن منو از عکس کات کردن💔

از اون موقع بهم ریختم دیگه نمیتونم بخندم همیشه دارم گریه میکنم💔🥺

بمیییرمممم براتتت.من هم همیشع توی جمع ها اون ادم تنهاعه هستم..من تو ۶سالابتدایی  اینقد دورم شلو ...

خدانکنه نازمممم

دقیقا منمممم 

تصور نمیکردم تو دبیرستان انقدر قراره داغون بشم💔💔

بعد همه تو کلاس بهم میگن گوشه گیر💔💔😭😭😭😭

با رفتارای شما من گوشه گیر نشم لعنتیا؟