2777
2789
عنوان

همسرم حسودی نامزد دادشم رو میکنه

4529 بازدید | 115 پست

با سلام.خانم‌ها برادر کوچیکم و همسرم خیلی صمیمی بودند و بازم در ظاهر هستند. برادرم چند ماه نامزد کرده( نامزدش رو هم شوهرم معرفی کرد) خوب الان بهترین دوران عروسمون هست و ما هم مثل خانواده های دیگه سعی می‌کنیم ابروداری کنیم تا اینا دوران خوبی داشته باشند. اقا هر چی برا عروسمون میگیریم این میاد به من میگه چه خبرتونه انگار عروس ندیدین!  کم خودتون رو بکشین مگه طرف کیه! بچه فلان جاست دیگه اینجوری پر روش کنید میاد سوارتون میشه!!!( عروسمون پزشکه خیلی مهربان و با شخصیت و خانواده اش فوق العاده هستند) مثلا چند روز قبل تولدش بود منم دعوت بودم الکی گفتم بچه ام مریضه نرفتم چون اگر همسرم کادو یا مهمونی رو میدید باز فشار روحی میداد! اقا فهمیده برا شب یلدا۲۰۰ تومن دادیم دستبند داره سکته میکنه!! ما ولخرجی نمیکنیم طلا گرون هست و همه ی خانواده ها سعی میکنن در حد توانشون برای مناسبتها در دوران نامزدی یه تیکه طلا بگیرن. کلا رفتار همسرم با من هم عوض شده قبلا مثل بچه نازم رو میکشید الان اقا برا من و خانواده ام ناز میکنه. 

۲۰۰تومن دستبند واقعا زیاده چه خبره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت جاری ب جاری دیدم و منطق قبولش نداره ولی خب بازم چیزیه ک از قدیم بوده ولی خدااااایییی حسادت داماد خانواده ب عروس خانواده رو ندیده بودم

حالا اگه شما ک خواهرشوهری همچین کاری میکردی ی ذره قابل هضم تر بود ولی شوهرت ن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

یخورده اش که راسته شما از الان هرجوری رفتار کنید عروستون رو عادت میدید و توقع ایجاد میکنید اون وقت بعدها اگه توقع هاش براورده نشه ممکنه قطع رابطه کنه و شمام دیگه با برادرتون مثل قبل نباشید بهتره از الان حتما حتما اعتدال در خرید در رفتار در صمیمیت و همه چیزو رعایت کنید که رابطع شما پایدار بمونه 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤