2777
2789
عنوان

همسرم حسودی نامزد دادشم رو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4530 بازدید | 115 پست

اسی داداش دیگه نداری؟🥹🤤😂عاشق خودت و مامانت شدممم🤗😍مادرشوهر و خووهرشوهر اینجوری داشتن هم ارزوست🥹اینقدر ادم بدجنس اطرافم دیدم فکر میکردم خواهر شوهر و مادرشوهر خوب وجود نداره🥲

این جوونی آرزویه بچگیامون نبودا!🖤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا نصفه‌هاش فکر کردم فامیلمونی تا رسید به پزشک و عروس بزرگه🤭🤭 خواهر شوهرم یه داماد داره.چند ما ...

اینم اینجوری، همسرم میگه چرا دختره چند روز هفته رو خونه ی مادرت میمونه. چرا مادرت نصف کیک تولد دادشت رو فرستاد خونه ی دختره! ما اونجا کیک کم خوردیم، فکر کن تولد دامادشون بود و اونا نیومده بودند مامانم کمی کیک براشون فرستاد و اینم عین بچه ها به خاطر کیک با من دعوا میکرد

اینم اینجوری، همسرم میگه چرا دختره چند روز هفته رو خونه ی مادرت میمونه. چرا مادرت نصف کیک تولد ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

درامدشون خیلی خوبه که تا حالا حدود پونصد میلیون طلا خریدید؟ بالاخره هزینه‌ی مراسم عروسی هم هست؟ بر ...

اره والله حالا اون موقع طلا خیلی ارزون بود برا اون بیشتر خریدیم. واسه اون صداش در نمیاد.

میبینید شما اصلا با تعادل و عدالت رفتار نمیکنید دراینده منتظر خراب شدن رابطه با عروس های دیگتون باشی ...

نه، مامانم هم برای دامادها و هم عروس ها در یه حد محبت میکنه و خرج کرده، یه مثال برات میزنم. دخترم ۴ سالشه من براش بهترین تولد و بهترین کادوها رو خریدیم بعد چند ماه تولد پسرم شد جیغ و داد راه انداخته بود تولد منه چرا کیک من پسرانه هست! من پول اضافی ندارم که چند بار براش تولد بگیرم چون بچه هست درک نداره ولی همسرم ۴۲ سالشه عاقل و بالغ به وقتش براش بهترینهارو رو کردند الانم نوبت یکی دیگه هست باید حسادت رو کنار بزاره

نه، مامانم هم برای دامادها و هم عروس ها در یه حد محبت میکنه و خرج کرده، یه مثال برات میزنم. دخ ...

اره درست میگی عزیزم ولی همسرت حساس شده سعی کن طرفداری خانوادتو نکنی جلوش یا کارایی که واسه عروستون میکنن کمتر بگی حساسیتش کم شه بع مامانت بگو بیشتر تحویلش بگیرن ....

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
خوش بحال زن داداشت ک همچین خواهر شوهری داره واسه من ک هر مناسبتی میشد خواهر شوهرم میگفت ما رسم نداری ...

منو بگو که شوهرم تو عقد دوتا النگو برام خرید که عید رفتم خونشون بهم بدن بعد که عید شد رفتیم خونشون یه دونشو فقط بهم دادن گفتن اون یکی رو جفت میکنیم بهت میدیم بعدیکی دوماه بعد  وقتی خواهرشوهرم زایمان کرد یه جعبه دادن به من گفتن بده به خواهرشوهرت به عنوان کادو و من نمیدونستم النگوی خودم بوده بعد که دادمش بازش کرد دیدم شبیه النگوی خودمه ولی هنوزم متوجه عمق ماجرا نشده بودم بعد از ۸سال هنوز منتظرم النگو رو جفت کنن بهم بدن🥴

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️