2777
2789
عنوان

مردن

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 28 پست

پاشو زندگیتو بساز از نوع، هدف جدید و تلاش بیشتر نزار حال بد تو روحت موندگار بمونه 

کاربر آقا🌵🌵🌵.                                               سنگ دل 😘                                                   
فقط میتونم بگم به خودکشی فکر نکن عزیز جان 

حتی خودکشی هم تا خدا نخواد انجام نمیشه😔

ولی واقعا نمیتونم دیگه

میدونید آخه بحث چند روز یا چند ماه نیست چندساله درد دارم اما دردم نه عشقه نه پوله نه خانوادم دردم خودمه که خستم من واقعا به این جهان تعلق ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته اما سخته بخدا😭😭

میدونم عزیزدلم

میدونم امروز چندساعت همش تو حال گریه بودم اواره خیابونها اما صبر کنیم بگذره به وقتش خدا خودش ببره

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
تبریز برو دکتر ارفعی خیابان پاستور جدید،من وضعم بدتربود خیلی بدتر ها ۶ماه دارو خوردم هزارمرتبه شکر ب ...

خیلی ممنونم بخاطر لطفتون❤

اما کلی مسیر رفتم و فهمیدم قرصا و روانپزشکا موقتن

پاشو زندگیتو بساز از نوع، هدف جدید و تلاش بیشتر نزار حال بد تو روحت موندگار بمونه 

من ضعیفم سست عنصرم

ازاول اینجور نبودما اما الان خیلی تلاش کردم ولی شکست خوردم دیگه انقد شکست خوردم بخدا'خسته'شدم

نمیدونم خستم خانوادم دوسم دارن اما توان نفس کشیدن ندارم شاید چون به آرزوهام نرسیدم؟ شاید چون جا م ...

برومشاور خیلی نا امیدی این حرفا خوب نیس برو مشاور جملات انگیزشی بخون تا از این حالت نجا ت پیداکنی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من ضعیفم سست عنصرم ازاول اینجور نبودما اما الان خیلی تلاش کردم ولی شکست خوردم دیگه انقد شکست خوردم ...

منم عین خودتم با تمام وجود درکت میکنم ولی من الان 4 سال تو حال بد زندگی کردم و هیچ چیز نتونست حالمو خوب کنه ولی الان تصمیم گرفتم پاشم دوباره زندگی کنم دوباره حالمو خوب کنم چون هیچ کس به ادم نگاه هم نمیکنه وقتی حالت بد ،خودمون سست عصنر نبودیم و نیستیم فقط یجایی که باید کمک خودمون میکردیم نتونستم کمک خودمون کنیم و به اینجا رسیدیم ولی ما باز میتونم حال خوب خودمونو بدست بیاریم پس لطفا تو هم دست نکش از زندگی کردن و ایندت

ممنون برای اینکه برام وقت ارزشمندتونو گذاشتید 💝

خواهش میکنم 🙏🙏🙏