2777
2789
اره فکرکنم مطمن نیستم... منم مث خودتم کلا فکرم منفیه تابتونم فکربدکنم اصلا فکرخوب نمیکنم و این بدع ...

اخه اینکه شکت ب حقیقت تبدیل شده ب خاطر اینه ک منفیا رو ب خودت جذب کردی دیگه

ولی خب قبول دارم ب خاطر اتفاقات بد ذهنمون متاسفانه اینطوری شده

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اره دقیقا خیلی قشنگ تفسیر کردی دقیقا همینه ی جاهم اتفاقا دیدم نوشته بود خدا محال وممکن میکنه و چیزی ...

دقیقاااا

من بعضی وقتا ب آیه یکی مونده ب آخر سوره یس فکر میکنم.(شان او این است که چون پدیدآمدن چیزی را اراده کند،فقط ب آن میگوید باش. پس بی درنگ موجود می شود)😍😍😍خیلیییی آرامش بخشه😍😍😍

و اینکه میدونی چیه. برا خدا مثل ما زمان وجود نداره. اون چیزی ک مثلا ما حس میکنم باید ۱ هفته طول بکشه خدا تو یه لحظه ب وجودش مییاره.پس نباید با عقل کم خودمون هی زمان بذاریم برای چیزایی ک دوست داریم یا برنامه ریزی داشته باشیم برای افتادن هر اتفاقی. چون خدا بخواد میتونه همین لحظه بده

آمین بشود هرآن چه میپنداری😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخه اینکه شکت ب حقیقت تبدیل شده ب خاطر اینه ک منفیا رو ب خودت جذب کردی دیگه ولی خب قبول دارم ب خاطر ...

من بخوام واقعی بگم ب هیچ‌مردی اعتماد ندارم بسکه پورم خیانت دیدم براهمینه همیشه ب اونم شک دارم...

ولی باید ی حرکتی زد حالا نسبت ب قبل زیاد شکرگذاری میکنم اما ن زیاد

دقیقاااا من بعضی وقتا ب آیه یکی مونده ب آخر سوره یس فکر میکنم.(شان او این است که چون پدیدآمدن چیزی ...

دقیقا همینه خدا بخاد میشه ی وقتایی دعوام باخدا سر همینه میگم بخای میشع دیگع چرا لفتش میدی🤣🤣🤣

قربونت برم قشنگم ان شاالله آرزوهاتو ب زودی زندگی کنی ب بهترین شکل😘❤️

من بخوام واقعی بگم ب هیچ‌مردی اعتماد ندارم بسکه پورم خیانت دیدم براهمینه همیشه ب اونم شک دارم... ول ...

میفهمم حستو

اما اگه نتونی اعتماد کنی خودت ضربه میخوری از فکر و خیال

البته زیادم اعتماد نکن. کلا هیچ آدمی کاملا قابل اعتماد نیست مخصوصااااا پسرا

دقیقا همینه خدا بخاد میشه ی وقتایی دعوام باخدا سر همینه میگم بخای میشع دیگع چرا لفتش میدی🤣🤣🤣 قرب ...

مرسیی عزیزم😍

میدونی فاطمه من چندوقت پیشا یه جمله ای خوندم ک حس میکنم خیلیییی درسته. نوشته بود درد تا وقتی درسشو ب شما نده از بین نمیره

شاید ما درسمونو نمیتونیم از دردمون بگیریم. تا وقتی هم نگیریم این درد همراهمون میمونه. درسی ک باید بگیریم شاید خیلی چیزا باشه اما حتمااااا یکیش ایمان کاملللل و خالص ب خداست. چون انگار اون اعتماده صددرصد تو ما نیست متاسفانه

میفهمم حستو اما اگه نتونی اعتماد کنی خودت ضربه میخوری از فکر و خیال البته زیادم اعتماد نکن. کلا هی ...

اره دقیقا همینجوری هم میشه هم میترسم جذب بشه هم نمیتونم دلم میخاد برم روانشناس میترسم اونم دیونه کنم😅😅😅

مرسیی عزیزم😍 میدونی فاطمه من چندوقت پیشا یه جمله ای خوندم ک حس میکنم خیلیییی درسته. نوشته بود درد ...

اوهوم همش از ضعف ایمانه من خودم ب شخصه همینم اگ ایمان واقعی داشتم شاید درست بود همچی

اره دقیقا همینجوری هم میشه هم میترسم جذب بشه هم نمیتونم دلم میخاد برم روانشناس میترسم اونم دیونه کنم ...

😂😂😂میفهمم واقعا سخته

اوهوم همش از ضعف ایمانه من خودم ب شخصه همینم اگ ایمان واقعی داشتم شاید درست بود همچی

دقیقاااا

ایمان کامل باعث میشه ترس و استرس از بین بره و آدم مطمعن باشه ب رسیدن ب خواستش

اونم منی ک چندین سال انقدر ذهنم مثبتههههه🤣🤣🤣

😂😂😂

ببین ولی بالاخره باید شروع کرد. نمیتونیم همینطور ادامه بدیم. این همه سال اینطوری زندگی کردیم. خب چی شد؟؟؟

یکم یه جور دیگه زندگی کنیم 

😂😂😂 ببین ولی بالاخره باید شروع کرد. نمیتونیم همینطور ادامه بدیم. این همه سال اینطوری زندگی کردیم ...

دقیقا باید تغییر رویه بدیم

الی بدبخ کردم خودمو فکرکنم فیلم براش فرستادم🤣🤣🤣🤣