2777
2789
دقیقا باید تغییر رویه بدیم الی بدبخ کردم خودمو فکرکنم فیلم براش فرستادم🤣🤣🤣🤣

چراااا

چی شده؟؟؟

چه فیلمی؟؟؟

تو چرا یهو فازت عوض شد فیلم فرستادی؟؟؟😂😂😂

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراااا چی شده؟؟؟ چه فیلمی؟؟؟ تو چرا یهو فازت عوض شد فیلم فرستادی؟؟؟😂😂😂

ی فیلم بود نوشته بود خیلی دلم میخاد بگم حواسم بهت هس و فلان وفلان حیف جنبه نداری کسافت وقتی دید من داشتم با ی خط فیک چکش میکردم ۴۰دقیقه تندتند ان شد من ک ان شدم دیدم کسافت هیچی نگفته اصلا فقط بازش کرده🤣🤣🤣🤣

یعنی بزنی منو با چاقو خون درنمیاد🤣🤣🤣

ی فیلم بود نوشته بود خیلی دلم میخاد بگم حواسم بهت هس و فلان وفلان حیف جنبه نداری کسافت وقتی دید من د ...

ایواااااای چه بدددد

ینی الان سین کرده جواب نداده؟

اونم چ سیمی الان قدرت اینودارم خفش کنم انقدر گفتین بهم مغروری مغروری دیدین ارزشش نداره اخه😐🤣

خواهر من نگفتم گردن من ننداز😂😂

ببین الان برو پیام بده بنویس دیدی گفتم جنبه نداری. خداروشکر ب جفتمون ثابت شد.(ایموجی اینا اصلا نذار)

عبیی نداره دختر اصن خوب کردی فرستادی..والا مرگ یه بار شیون یه بار.. حداقل دیگ تکلیفت روشن میشه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

واقا؟؟؟ من میگم کلا هیچی نگم دگ ان نشدم اصلا اصابم بهم ریخت

اره

اینو بگو

دیگه هیچی نگو

حتی پیام داد یا زنگ زد اصلاااا جواب نده