2777
2789
اره فکرکنم مطمن نیستم... منم مث خودتم کلا فکرم منفیه تابتونم فکربدکنم اصلا فکرخوب نمیکنم و این بدع ...

اخه اینکه شکت ب حقیقت تبدیل شده ب خاطر اینه ک منفیا رو ب خودت جذب کردی دیگه

ولی خب قبول دارم ب خاطر اتفاقات بد ذهنمون متاسفانه اینطوری شده

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اره دقیقا خیلی قشنگ تفسیر کردی دقیقا همینه ی جاهم اتفاقا دیدم نوشته بود خدا محال وممکن میکنه و چیزی ...

دقیقاااا

من بعضی وقتا ب آیه یکی مونده ب آخر سوره یس فکر میکنم.(شان او این است که چون پدیدآمدن چیزی را اراده کند،فقط ب آن میگوید باش. پس بی درنگ موجود می شود)😍😍😍خیلیییی آرامش بخشه😍😍😍

و اینکه میدونی چیه. برا خدا مثل ما زمان وجود نداره. اون چیزی ک مثلا ما حس میکنم باید ۱ هفته طول بکشه خدا تو یه لحظه ب وجودش مییاره.پس نباید با عقل کم خودمون هی زمان بذاریم برای چیزایی ک دوست داریم یا برنامه ریزی داشته باشیم برای افتادن هر اتفاقی. چون خدا بخواد میتونه همین لحظه بده

آمین بشود هرآن چه میپنداری😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اینکه شکت ب حقیقت تبدیل شده ب خاطر اینه ک منفیا رو ب خودت جذب کردی دیگه ولی خب قبول دارم ب خاطر ...

من بخوام واقعی بگم ب هیچ‌مردی اعتماد ندارم بسکه پورم خیانت دیدم براهمینه همیشه ب اونم شک دارم...

ولی باید ی حرکتی زد حالا نسبت ب قبل زیاد شکرگذاری میکنم اما ن زیاد

دقیقاااا من بعضی وقتا ب آیه یکی مونده ب آخر سوره یس فکر میکنم.(شان او این است که چون پدیدآمدن چیزی ...

دقیقا همینه خدا بخاد میشه ی وقتایی دعوام باخدا سر همینه میگم بخای میشع دیگع چرا لفتش میدی🤣🤣🤣

قربونت برم قشنگم ان شاالله آرزوهاتو ب زودی زندگی کنی ب بهترین شکل😘❤️

من بخوام واقعی بگم ب هیچ‌مردی اعتماد ندارم بسکه پورم خیانت دیدم براهمینه همیشه ب اونم شک دارم... ول ...

میفهمم حستو

اما اگه نتونی اعتماد کنی خودت ضربه میخوری از فکر و خیال

البته زیادم اعتماد نکن. کلا هیچ آدمی کاملا قابل اعتماد نیست مخصوصااااا پسرا

دقیقا همینه خدا بخاد میشه ی وقتایی دعوام باخدا سر همینه میگم بخای میشع دیگع چرا لفتش میدی🤣🤣🤣 قرب ...

مرسیی عزیزم😍

میدونی فاطمه من چندوقت پیشا یه جمله ای خوندم ک حس میکنم خیلیییی درسته. نوشته بود درد تا وقتی درسشو ب شما نده از بین نمیره

شاید ما درسمونو نمیتونیم از دردمون بگیریم. تا وقتی هم نگیریم این درد همراهمون میمونه. درسی ک باید بگیریم شاید خیلی چیزا باشه اما حتمااااا یکیش ایمان کاملللل و خالص ب خداست. چون انگار اون اعتماده صددرصد تو ما نیست متاسفانه

میفهمم حستو اما اگه نتونی اعتماد کنی خودت ضربه میخوری از فکر و خیال البته زیادم اعتماد نکن. کلا هی ...

اره دقیقا همینجوری هم میشه هم میترسم جذب بشه هم نمیتونم دلم میخاد برم روانشناس میترسم اونم دیونه کنم😅😅😅

مرسیی عزیزم😍 میدونی فاطمه من چندوقت پیشا یه جمله ای خوندم ک حس میکنم خیلیییی درسته. نوشته بود درد ...

اوهوم همش از ضعف ایمانه من خودم ب شخصه همینم اگ ایمان واقعی داشتم شاید درست بود همچی

اره دقیقا همینجوری هم میشه هم میترسم جذب بشه هم نمیتونم دلم میخاد برم روانشناس میترسم اونم دیونه کنم ...

😂😂😂میفهمم واقعا سخته

اوهوم همش از ضعف ایمانه من خودم ب شخصه همینم اگ ایمان واقعی داشتم شاید درست بود همچی

دقیقاااا

ایمان کامل باعث میشه ترس و استرس از بین بره و آدم مطمعن باشه ب رسیدن ب خواستش

اونم منی ک چندین سال انقدر ذهنم مثبتههههه🤣🤣🤣

😂😂😂

ببین ولی بالاخره باید شروع کرد. نمیتونیم همینطور ادامه بدیم. این همه سال اینطوری زندگی کردیم. خب چی شد؟؟؟

یکم یه جور دیگه زندگی کنیم 

😂😂😂 ببین ولی بالاخره باید شروع کرد. نمیتونیم همینطور ادامه بدیم. این همه سال اینطوری زندگی کردیم ...

دقیقا باید تغییر رویه بدیم

الی بدبخ کردم خودمو فکرکنم فیلم براش فرستادم🤣🤣🤣🤣