2777
2789
قربونت برم مننن❤️❤️❤️ ان شاالله ک هممون بیاییم خبر خوش بدیم😍😍😍 میگما ب جز دعاواینا شروع کردی بر ...

فاطمه راستی یه چیزی یاد گرفتم

قانون جذب ک بعدش البته باید رهایی اتفاق بیفته

میگن خیلی خیلی عالیه برای رسیدن ب خواسته ها. مثل معجزه

یه تاپیک قدیمی تو نی نی سایت بود تو اون نوشته بودن. من حدود ۶۰_۶۱ صفحشو خوندم. خیلیااا جواب گرفتن. هی مطلب مفید میذاشتن. وقت کردی بخون. بذار ببینم لینکشو پیدا کنم بزارم برات تو و بچه هام استفاده کنید

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
انشالله عزیزم😍😍 یکم اره شروع کردم ولی خب امروز فردا اینا انشالله میخوام خیلی خیلی جدی تر شروع کنم ...

فردا ن همین امروز شروع کن ی جا خوندم نوشتن بود هیچوقت فردا و شنبه نمیشه مگه اینکه همین الان شروع کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله عزیزم😍😍 یکم اره شروع کردم ولی خب امروز فردا اینا انشالله میخوام خیلی خیلی جدی تر شروع کنم ...

چرا ک ن حتما دعامیکنم امیدوارم ک برات قشنگ چیده بشه همچی❤️‍🔥❤️

فاطمه راستی یه چیزی یاد گرفتم قانون جذب ک بعدش البته باید رهایی اتفاق بیفته میگن خیلی خیلی عالیه ب ...

خودمم بگی نگی بهش اعتقاد دارم بیشتر با دعا اینا قبول دارم ولی واقا رسیدن تورها کردنه ک یادنمیگیرم لعنتی

مرسی عشقم بفرس حتما❤️

خودمم بگی نگی بهش اعتقاد دارم بیشتر با دعا اینا قبول دارم ولی واقا رسیدن تورها کردنه ک یادنمیگیرم لع ...

فاطمه اصلانتونستم لینکو بفرستم. قبول نمیکرد اصلا. شاید ب خاطر قدیمی بودن تاپیک بود. برا همون تگت کردم. خیلییی تاپیک مفیدی هس. سعی کن بیشتر صفحاتشو بخونی.چون مثلا یه چیزای دیگه هم نوشتن راجع ب نامه ب فرشتگان و اینا ک میگن خیلی جواب میده

خودمم بگی نگی بهش اعتقاد دارم بیشتر با دعا اینا قبول دارم ولی واقا رسیدن تورها کردنه ک یادنمیگیرم لع ...

دقیقااااا رسیدن تو رهاکردنه ک منم نمیتونم

اما اگ بتونی بهش میرسی احتمال زیاد

اینجا میگفتن مثلا یه روز کامل بشین تصویر سازی کن(ینی جذب کردن)انقدر این کارو بکن ک خسته بشی. وقتی خسته بشی راحت رها میکنی. اونوقت دیگه باید اصلا بهش فکر نکنی انگار وجود نداره

فقط سوال من اینه پس چطور راجع بهش دعا کنیم؟

فاطمه اصلانتونستم لینکو بفرستم. قبول نمیکرد اصلا. شاید ب خاطر قدیمی بودن تاپیک بود. برا همون تگت کرد ...

اره منم خاستم ی لینک بفرستم نشد اجازه نداد...

مرسی عزیزم چشم میخونمش❤️❤️

دقیقااااا رسیدن تو رهاکردنه ک منم نمیتونم اما اگ بتونی بهش میرسی احتمال زیاد اینجا میگفتن مثلا یه ...

میدونی یادم نیس از کدوم امام اما ی حدیث خوندم دقیق طرز نوشتن و ایناش یادم نیس چیزی برداشت کردمو یادمع اینه که دعاکنین از اعماق قلبتون خاسته تون رو بگین اما بعدش کار رو بسپارین ب خدا و مطمن باشین کار روب کسی سپردین ک انجام میشه ودرباره چطوری چگونه واینا فکرنکنین یعنی ب اینکه میشه شک نداشته باشین ب قدرت خدا مطمن باشین...

ی جورایی موقعی ک دعاکردین دیگه تموم  من ی بار اتفاقی اینکارکردمو شد گفتم کاش ی چیز دیگه خاسته بودم بعد ک این متن دیدم فهمیدم احادیث و اینا الکی نیس بعدجالبه احادیث رو ب قانون جذب ربط داده بود خیلی شیرین بود

میدونی یادم نیس از کدوم امام اما ی حدیث خوندم دقیق طرز نوشتن و ایناش یادم نیس چیزی برداشت کردمو یادم ...

واییییی چه قشنگ😍😍

فک کنم امام حسن مجتبی(ع)بودن

اخه میدونی من خودم یه جوریم ک متاسفانه ذهنم خیلی منفی بافه. هی میگم وای اگه نشه چی؟وای اگه نشه چی؟

بعد مثلا دیدی میگن شاید ب صلاحت نیست. این مییاد تو مغزم هی میگم شاید ب صلاح نیس

اما خب خدا انقدرررر کریم و رحیم و قدرتمنده ک حتماااا میتونه اون چیزو ب صلاح کنه

ینی نمیدونم فرمولش چیه اما خب باید مطمعننن باشیم ب اینکه خدا بهمون اون چیزو میده

میدونی یادم نیس از کدوم امام اما ی حدیث خوندم دقیق طرز نوشتن و ایناش یادم نیس چیزی برداشت کردمو یادم ...

و اینکه ب نظرم اینجوریه ک وقتی یه چیزی رو ول نمیکنیم و هی بهش فکر میکنیم انگار داریم ب همه چیز ترجیحش میدیم. درصورتی ک ما باید خدا رو ب همههه چیز ترجیح بدیم. برا همون تا وقتی برامون از همه چیز مهم تر باشه خدا بهمون نمیده

وقتی رها میکنیم ینی آنچنان برامون مهم نیس و خدا بهمون اونوقت خواستمونو میده

چندوقت پیشا ک سریال یوسف پیامبرو میداد من نگاه میکردم دوتا چیز خیلی جالب فهمید. حضرت یعقوب فک کنم ۳۶ سال از دوری پسرش فقططط گریه و زاری و اینا کرد. دقیقا بعد ۳۶ سال ک گفت اصلا یوسفو نمیخوام همون لحظه فرشته وحی نازل شد ک یوسف رو برمیگردونیم بهت

یا زلیخا خودشو برا یوسف کشت. آبروش رفت. مال و اموالش رفت. جوونیش رفت. سلامتیش رفت. خدا بهش نداد. خب رسیدن ب یوسفم کلا غیرممکن بود براش. اما لحظه ای ک بت رو شکست و واقعا ب خدا ایمان آورد خدا کاری کرد ک خضرت یوسف خودش افتاد دنبال زلیخا و میگفت باهام ازدواج کن

خب میفهمیم دقیقا وقتی همه چی رو ول میکنی و خدا برات مهم ترین چیز میشه، خدا هم همه چیزایی ک دوست داری رو بهت میده

واییییی چه قشنگ😍😍 فک کنم امام حسن مجتبی(ع)بودن اخه میدونی من خودم یه جوریم ک متاسفانه ذهنم خیلی ...

اره فکرکنم مطمن نیستم...

منم مث خودتم کلا فکرم منفیه تابتونم فکربدکنم اصلا فکرخوب نمیکنم و این بدع همه میگن سرت میاد ک انقدر شکاکی ولی من اگ شکهام حقیقت نمیشد انقدر شکاک و وسواس نبودم...

ولی خب میدونی حتی رهاکردنم خدا باید کاری کنه رهاکنی من یکی خیلی عاجزم حس میکنم هرچی باید بشه میشه

و اینکه ب نظرم اینجوریه ک وقتی یه چیزی رو ول نمیکنیم و هی بهش فکر میکنیم انگار داریم ب همه چیز ترجیح ...

اره دقیقا خیلی قشنگ تفسیر کردی دقیقا همینه ی جاهم اتفاقا دیدم نوشته بود خدا محال وممکن میکنه و چیزی مطمنی رو‌محال ک بفهمی همه قدرت دست خودشه...

امیدوارم خودش با قدرتش همچیو درست کنه و مارو در راه درست قرارده