2777
2789
عنوان

درس

47 بازدید | 5 پست

بچه ها من معدلم واقعا بد شده نسبت به قبل

امسال افت داشتم زیاد

چیکار کنم بتونم تمرکز کنم و درس بخونم؟

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..

کارهایی که تو این مدت میکردی رو انجام نده

گوشی بازی اولیشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
کارهایی که تو این مدت میکردی رو انجام نده گوشی بازی اولیشه

بخذا دارم دیوونه میشم از دوازده اونقدر گریه کردم

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخذا دارم دیوونه میشم از دوازده اونقدر گریه کردم

به خودت بیا

گریه چرا

تازه ماه آبانه

شروع کن خودتو پیدا کن و درس بخون 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
به خودت بیا گریه چرا تازه ماه آبانه شروع کن خودتو پیدا کن و درس بخون 

حس میکنم نمیتونم هرچی درس میخونم موقع امتحان فراموش میکنم

حس میکنم نمیتونم هرچی درس میخونم موقع امتحان فراموش میکنم

تمرکز نداری

سرسری میخونی 

دل نمیدی به درس

2790
2778
2791
2779
2792