نبودیحرفتوبودباهمه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 560 عنوان درس 48 بازدید | 5 پست بچه ها من معدلم واقعا بد شده نسبت به قبلامسال افت داشتم زیادچیکار کنم بتونم تمرکز کنم و درس بخونم؟ من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟.. 1402/08/16 | 17:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9234 کارهایی که تو این مدت میکردی رو انجام ندهگوشی بازی اولیشه من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
نبودیحرفتوبودباهمه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 560 کارهایی که تو این مدت میکردی رو انجام نده گوشی بازی اولیشه بخذا دارم دیوونه میشم از دوازده اونقدر گریه کردم من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9234 بخذا دارم دیوونه میشم از دوازده اونقدر گریه کردم به خودت بیاگریه چراتازه ماه آبانهشروع کن خودتو پیدا کن و درس بخون من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
نبودیحرفتوبودباهمه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 560 به خودت بیا گریه چرا تازه ماه آبانه شروع کن خودتو پیدا کن و درس بخون حس میکنم نمیتونم هرچی درس میخونم موقع امتحان فراموش میکنم من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9234 حس میکنم نمیتونم هرچی درس میخونم موقع امتحان فراموش میکنم تمرکز نداریسرسری میخونی دل نمیدی به درس من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه