2777
2789
عنوان

از شوهرم پول ورداشتم فهمید

2589 بازدید | 74 پست

بچها باشوهرم تازه آشتی کردیم سر ی قضیه ای بعد این اصلا هیچی کادو نگرفت از دلم در بیاره و هیچ پولم نداد بگه تو این مدته من نبودم اینم پول اینا بزنه ب کارتم مثلا 

منم دیروز کارتشو ور داشتم ۵۰۰زدم ب حسابم نفهمید 

امروز هم برداشتم ی ۵۰۰زدم 

ی ساعت پیش فهمید یدفعه دو دسته کوبید تو سرش گفت مگ تو دزدی من با ی دزد دارم زندگی میکنم چ بدبختی ام از دست تو …الانم جاش رو جدا کرد 

لعنت بهش خوب گفتم اگر تو ادم بودی ۲هفته نبودی خودت پول میزدی برام ک مجبور نشم خودم بردارم 

دیگه گفت خیلی ناراحتی خودت برو سرکار 

اخه من کجا برم تحصیلات دارم ولی کو شغل 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دزدی کردی حق داره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

رک بگو پول بزن به کارتم چه کاریه بعضی ها یاد گرفتن بی اجازه بر میدارن 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

کارت اشنباه بوده😬

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

برو عذرخواهی کن

ماهانه هم یه مبلغی مشخص کنین بزنه به کارتتون برای همون هم برنامه ریزی کنین

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊