2777
2789
عنوان

از شوهرم پول ورداشتم فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 74 پست
معذرت میخوام نباید میخندیدم اما اونجا که گفتی زدتو سر خودش خندم گرفت 

منم خندم گرفت . شرمنده اسی😬

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب قبلش میگفتی بهش اینجوری ضایع بود ک  حالا ک شد اونجا ک زد توسرش!میگفتی چه غلطا پول منو تو دا ...

همون اولش گفتم با خنده گفتم دیدم ن شوهرم خیلی قاطیه گفتم خودت میزدی تامن قایمکی برندارم و بعد دیدم عصبی خودمو زدم ب اون راه 

خب تازه درست شده بود نباید این کار و میکردی معلومه ناراحت میشه بفهمه باید بهش میگفتی برات پول بزنه ...

من انقد نداد و مجبور شدم ازش وردارم.همه ی راهرو به روم بست بازم یه راهی پیدا کردم.ازش پول ورداشتم.الانم مشغول کار در منزلم راحت شدم.ولی خب پول شوهر یچیز دیگه اس.

واقعا کارت زشت بود،خیلی راحت خودت بهش میگفتی پول لازم دارم

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

اسی تاپیک هات رو خوندم 

گلم شما زندگیت رو هواس 

تازه برگشته بعد اومدی از کارتش پول برداشتی ؟

ببخشید عزیزم ولی شما حتما قبل انجام دادن کاری فکر کن !

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍

وااااا چون بار اول نفهمید تو باید تکرار میکردی 

هرچیزی بدون اجازه میشه دزدی 

اون عقلانیت به خرج نداده که پول برات نز ه ولی احتیاج داشتی بهش میگفتی خودش بهت میداد

کار خوبی نکردی امیدوارم یادش بزه و هیچوقت یادش نیاد

یه مهلت بده. یه نفس میکشیدی بعد تند تند 500انتقال میدادی.. لامصب خر که نبوده.. 

تازشم اون 500اولیو فهمیده. گفته حالا لابد تو این مدت ک نبوده چیزی لازم داشتی الان داری میدی جای اونا.. 

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد      
اره کارم بد بود خودمم از خودم بدم اومده

کارت بد نبود وظیفش بوده بت بده میگفتی نمیدی باید وردارم نیاز دارم ت اصن بفکر نیاز خانمتی یعنی چی بگو بهم میگی دزد احترام کو یعنی لفظ دزد یعنی چی بگو خیلی زشته رفتارت زن خرج داره نفقه داره ت اصن بفکر نیازای منی زن و شوهر بینشون مگ پنهونی یا تارفه اگ من پول برداشتم از شوهرم یعنی دزدی اخه بگو دستت درد نکنه بابت توهینت پول وخرج بده تا مجبور نشم ازت وردارم 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
اره خودمم از خودم خیلی بدم اومد ی کاری کردم تو زندگیم ناراحتی انداختم  

قلق شوهرتو بلدی باهاش را بیا و دلشو ب دست بیار ی ذره زمان بره اما نزار دلخور بمونه ازت و دلیل کارتو بگو بهش ک بفهمه قصدت اصلا دور از جون دزدی نبوده 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اره کارم بد بود خودمم از خودم بدم اومده

چقد خوبه که اشتباه تو قبول داری این قدم اول هست برای درست کردن خیلی چیزا 

اول برو با شوهرت حرف بزن بگو قبول دارم اشتباه کردم ولی عزیزم اگه خودت بموقع از نظر مالی منو یه مقدار تامین کنی مجبور نمی‌شدم اینکارو بکنم بگو روم نشد ازت پول بخوام کاش بدون اینکه درخواست کنم بهم پول بدی خودت بگو خانم ها مخارجوشون بیشتر از آقایون هست آرایشی بهداشتی لباس زیر شال کیف مانتو اینا چیزایی هست که آقایون ندارن من روم نمیشه مدام طلب پول کنم ازت ....

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792