2777
2789
عنوان

از شوهرم پول ورداشتم فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 74 پست
اسی تاپیک هات رو خوندم  گلم شما زندگیت رو هواس  تازه برگشته بعد اومدی از کارتش پول برداش ...

خودمم از همین ناراحتم میگم چ اشتباهی کردم ک باز ناراحتی انداختم تو زندگیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لامصب باهام حرف نمیزنه میدونی انکار ناراحت ازم همیشه و دلخوره مدام انگار 

ی ذره فشار رو مردا این روزا زیاده میدونم ما زنام کم اذیت نمیشیم ولی درک ما خیلی بالاتر از اوناس و راحت تر با شرایط خودمونو سازگار میکنیم یواش یواش درست میشه محبت کن بفهمه میتونه بهت تکیه کنه این اخلاقو میزاره کنار

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ی ذره فشار رو مردا این روزا زیاده میدونم ما زنام کم اذیت نمیشیم ولی درک ما خیلی بالاتر از اوناس و را ...

میشه بگی محبت چجور میشه ؟؟؟

من از سرکار میاد هیچ حرفمون نمیاد اون میره تو گوشی و من تو گوشی ولی ب غذاش میرسم غذا خوب میذارم جلوش و میوه پوست میگیرم مرتب میبرم براش و…من میگم اینا محبته ولی شوهرم میگه وظیفه 

میشه بگی محبت چجور میشه ؟؟؟ من از سرکار میاد هیچ حرفمون نمیاد اون میره تو گوشی و من تو گوشی ولی ب غ ...

اون چون خودش کار میکنه فک میکنه کار خونم وظیفه زنه ب افکاذش نگا نکن احتمالا مث بعضی اقایون بلد نیس محبت رو شما انجام بده یاد بگیره.از سرکار میاد برو پیشوازش بغلش کن میاد برا اینکه حرف بزنید و از گوشی دور شه از کارای روزانت بگو الکی حرف پیدا کن از چیزایی ک دیدب از همبن نی نی سایت چیزای جنجالی و جذابی ک میبینی ک اونم ناخواسته وارد بحث بشه گاهی ماساژش بده مردا کشته مرده این موردن گاهی بگو سر بزاره رو پات و دست بکش لا موهاش براش حرف بزن بقول شوهرم چرتو پرت ولی فقط حرف بزن

عادتش بده ب بغل و بوس روزانه وقتی میره سرکار اگه بیداری بدرقش کن اگه ن ک بیدار شدی ی پیام بده 

گاهی ازش نظر بپرس ک چی دوس داری درست کنم شام با ناهار.وقتی خونس روز بعد فیلم ببینید و بیدار باشین.مسائل زناشویی هم گاهی شما پیش قدم شو با لوس بازیای زنونه  

گاهی برا صبش وقتی شب خوابید ی لقمه ای ی شربتی چیزی ک دوس داره و صبا میخوره اماده کن با ی نوشته قشنگ بچسبون روش ک ببینه و ذوق کنه

خیلی کارای دیگم میشه کرد از تحربه دیگران استفاده کن اما نزار زندگیتون یکنواخت شه حیفه

سرش غر نزن اگه ی روزی بی پول بودین یا زیر فشار بودین چون اونم همزمان باشما تو اون شرایطه فقط دلگرمش کن ک باهم حلش میکنیم مطمئن باش بااین حرفات دلگرم میشع و درستش میکنه

اینا تجربه های منه بعد ۶سال زندگی ک هنوز شوهرم انگار روز اوله باهم اشنا شدیم و دلتنگ هم میشیم هر روز بدون استثنا بهم پیام میدیم زنگ میزنه وقتی سرکاره کمتر از ۲۰دیقه حرف نمیزنیم عادتش دادم هروقت خواس میتونه روم حساب کنه و حرفاشو بزنه براهمین همه چیو برام میگه 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اون چون خودش کار میکنه فک میکنه کار خونم وظیفه زنه ب افکاذش نگا نکن احتمالا مث بعضی اقایون بلد نیس م ...

ایول بهت دمت گرم نه ببین زندگی ما خیلی سرد شده من هرچی ام میکنم شوهرم همکاری نمیکنه مثلا شرکت زنگ بزنم میگه کارت بگو منم فقط کارمو میگم و قط میکنه 

یا میرم محل کارش میگه کارت بگو و برو 

کلا انگار حوصله منو نداره 

من خودمم انگار خجالت میکشم برم بوسش کنم ولی با چیزای دیگه سعی میکنم محبتم رو نشون بدم بهش 

ولی شوهرم هیچ محبتی بهم نمیکنه اینجور نبودا اوایل ازدواج انقدر گرم بود منو رو سرش میذاشت من احمق سرد بودم بعد اونم حامله شدم کلا ازش فاصله گرفتم دور شدیم الان ک من گرم شدم شوهرم سرد سرد شده یخچال هرکار میکنم نمیبینه منو دیگه انگار

ایول بهت دمت گرم نه ببین زندگی ما خیلی سرد شده من هرچی ام میکنم شوهرم همکاری نمیکنه مثلا شرکت زنگ بز ...

بهش زمان بده تلاش کن خسته نشو دوباره درست میشه مردا تشنه محبتن ی جایی وامیده و گرم میشه ی ذره زمان میخواد و حوصله.وا خجالت نداره شوهرته ها ی بوس چیزی نیس ک خدااای نخواسته نزار از جا دیگه گرم بشه.خیلی زندگیا بودن سرد شدن از هم دو طرف ولی درست شده تو محبت کنی اونم باز شروع میکنه خودت میگی سرد بودی اون طفلیم از همین سردیت سرد شده حالا خودت گرمش کم.در مورد زنگ زدنام میگم ک اول با پیامای قشنگ شروع کن ن روزی ۵.۶تاها ک شورش در بیاد یکی دوتام بسه ولی متنای قشنگ ک بقول شوهرم موهای تنش سیخ شه😂😂😂انشاالله ک درست میشه توکلت ب خدا باشه نباید بزاری از ی جایی ب بعد شبیه هم خونه شید 

بهش زمان بده تلاش کن خسته نشو دوباره درست میشه مردا تشنه محبتن ی جایی وامیده و گرم میشه ی ذره زمان م ...

اره ما مث هم خونه شدیم بیشتر اره درسته باید تموم تلاشم رو بکنم 

سلام عزیزم بگو وقتی بلد نیستی وظیفت و درست انجام بدی مجبورم خودم بردارم بعدم از شوهرم پول گرفتم نه از غریبه  برم دستم جلو مردم دراز کنم بگیرم یا از تو بگیرم بعدم حالا مثلا اجازه نگرفتم مگه چی شده درضمن منم تو این زندگی اندازه ی تو سهم دارم پس کار اشتباهی نکردم 

میشه بگی محبت چجور میشه ؟؟؟ من از سرکار میاد هیچ حرفمون نمیاد اون میره تو گوشی و من تو گوشی ولی ب غ ...

توهم بگو اگه اینا وظیفه توهم وظایفت و انجام بده تا بهت یا آوری نکرده ببخشيدا ولی چه رویی داره  

اره ما مث هم خونه شدیم بیشتر اره درسته باید تموم تلاشم رو بکنم 

انشاالله ک درست میشه و بازم رابطتون خیلی خوب میشه باهم.لارم نیس براهم کارای عجیب کنید همین کارای کوچیکم مهم بودن رو میرسونه ❤️موفق باشی

چیکار کنم زندگیم تازه درست شده بود نمیخوام قهر و ناراحتی بمونه تو زندگیم 

کارت خیلی زشت بود عزیزم.خوب خودت نمیذاری زندگیت درست بشه دیگه😔

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792