2777
2789
عنوان

استادمون گفت

683 بازدید | 40 پست

شرایط تحقق فعل اخلاقی چیست ؟ 

مثه 1. اراده و اختیاری .2‌.آگاهانه باشد و ... 

بقیشم رو میدونید ، لطفا اگر منبع دارید بگید چون خیلی پیچیده هست از خودتون نگید ، ممنون 🙏🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رشتم ریاضی بوده ولی تغییره رشته دادم الان دیپلم تجربی دارم ولی بنابر دلایلی تصمیم دارم برای کنکور انسانی بخونم

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

من به رشته روانشناسی خیلییی علاقه دارم ولی خب متاسفانه حمایت مالی میخواد 

میخواستم یه رشته ایی بخونم ک بازار کار خوبی داشته باشه ...فرهنگیان چون تضمین شغلی داره و سختی کار زیاد نداره ولی خب یه سری محدودیت‌هایی داره ک مردد شدم بین فرهنگیان و حسابداری

میخواستم ببینم شما خودتون راضی هستین ؟!

کدومش مناسب تره

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

من به رشته روانشناسی خیلییی علاقه دارم ولی خب متاسفانه حمایت مالی میخواد  میخواستم یه رشته ایی ...

منظورتون از محدودیت چیه ؟ کلا تو اون 4 سال شما یکم محدودید ، بعدشم اگه دبیری باشه که کلا 3 روز میرید مدرسه و بقیش بیکارید و میتونید شغل دوم داشته باشید و مهم تر از همه ، فرهنگیان کلا 4 ساله یعنی کلا تا کارشناسی داره ، شما میتونید ادامه تحصیل بدید و برید ارشد رو روانشناسی بخونید که بعد ها هم میتونید استاد دانشگاه بشید هم مطب بزنید یا مرکز مشاوره بزنید یا کار کنید و... . کلا اگر علاقه دارید ب روان ، حتما بیاید سمت فرهنگیان، چون الان من خودم استادام معلم ابتدایی هستند و چندتاشونم مطب و مرکز مشاوره دارن ، اینم بگم تو فرهنگیان ی رشته هست ک  تاپ ترین فرهنگیان هست بنظرم ب اسم مشاوره و راهنمایی ، ک دقیقا همونیه که دنبالشید ، یعنی درسای روانشناسی و مشاوره رو پاس میکنید و واسه ادامه تحصیل خیلی راحت ترید

راستی حسابداری هم خوب داستان های خودشو داره ، هم جمعیت فارغ التحصیل بیکارش زیاده و هم اینکه کلا محل کارش بنظرم واسه ی خانم خوب نیست و خیلی هارو دیدم ک نرفتن دنبال کار با اینکه مدرکشو داشتن، 

اگه بازم سوالی بود درخدمتم

من به رشته روانشناسی خیلییی علاقه دارم ولی خب متاسفانه حمایت مالی میخواد  میخواستم یه رشته ایی ...

من ناراضی بودنم از اینه که باید حداقل تا 8 سال بعد از تحصیلم تو استان خودم بمونم ، من عاشق جاهای بزرگم مثه اصفهان و تهران و... ، و این اذیتم می‌کنه وگرنه خوبه ، و داشنگاهشم خوب افتضاحه که دیگه هر مسیری ی سری مزایا داره و ی سری معایب

من خودم اطلاعی ندارم اما این سایتا معتبرن امیدوارم مطالبش کمکتون کنه

https://hawzah.net/fa/Magazine/View/6442/7652/95849/%D9%81%D8%B9%D9%84-%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82%DB%8C

https://www.islamquest.net/fa/archive/fa83480

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

چقدر اطلاعاتتون خوبه خیلی ممنون

یکی از محدودیت ها همین بومی گزینیه

منم مثل شما دوست داشتم برم تهران به خاطره همین بین حسابداری و فرهنگیان مردد شدم ولی خب شما درست میگین فرهنگیان به نظرم چون میتونم روانشناسی رو هم بخونم مناسب تره

من ناراضی بودنم از اینه که باید حداقل تا 8 سال بعد از تحصیلم تو استان خودم بمونم ، من عاشق جاهای بزر ...

هشت سال خدمت از دوره دانشجویی حساب میشه ؟! یا بعد از اون

چقدر اطلاعاتتون خوبه خیلی ممنون یکی از محدودیت ها همین بومی گزینیه منم مثل شما دوست داشتم برم تهرا ...

دقیقا مثه خودمن ، ببینید شما بخونید واسه ارشد که یکی از دانشگاه های تهران قبول شید ، ایشالله همکلاس میشیم ، 

البته من فعلا این تو فرکمه شایدم آزاد گرفتم مدرکو 😂 شاید