2777
2789
عنوان

استادمون گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 40 پست
چقدر اطلاعاتتون خوبه خیلی ممنون یکی از محدودیت ها همین بومی گزینیه منم مثل شما دوست داشتم برم تهرا ...

خواهش میکنم ، البته بگم اگر شرایطش رو دارید برید حسابداری ، من چون یکم اوضاعم فرق میکرد این راهو اومدم ، درهر صورت از نتیجه مارو هم باخبر کنید ، اگه سوالی درباره منبع و... برای کنکور انسانی داشتید حتما بپرسید خوشحال میشم کمکتون کنم 

حقیقتا میترسم برم حسابداری چون علاوه بر دانشگاه خیلی حرفه باید یاد بگیرم در کنارش 

ک حمایت مالی میخواد البته یه نفر رو هم دارم توی تهران ک بتونه کمکم کنه ولی بازم میترسم نمیشه روی کسی حساب باز کرد😅😂

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی حسابداری برای مهاجرت خیلی خوبه برعکس فرهنگیان اگه حمایت مالی داشتم حتما میرفتم 

شما به مهاجرت هم فکر کردین؟!

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

خواهش میکنم ، البته بگم اگر شرایطش رو دارید برید حسابداری ، من چون یکم اوضاعم فرق میکرد این راهو اوم ...

خیلی ممنون

میشه راهنمایی کنید ک کدوم درسا بیشتر مهمه ؟! چون دارم تازه انسانی رو میخونم زیاد اطلاعی ندارم وقت زیادی هم نمونده 

میشه اگه مشکلی نیست درصداتون رو هم بگین 😅

نه بعد از اون حساب میشه ، دوبرابر مدت تحصیل شما باید تعهد بدید ، ۴ سال دانشجویی که هیچ +۸ سال تعهد&n ...

چقدر زیاده اون موقع سی سالم شده دیگه😂

دقیقا مثه خودمن ، ببینید شما بخونید واسه ارشد که یکی از دانشگاه های تهران قبول شید ، ایشالله همکلاس ...

شما الان ترم چندین؟!

ممنونم 🌹🙏

خواهش میکنم

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
ولی حسابداری برای مهاجرت خیلی خوبه برعکس فرهنگیان اگه حمایت مالی داشتم حتما میرفتم  شما به مها ...

خیلی زیاد فکر کردم ، ببینید حسابداری روحیه خشکی هم میخواد ب اینم حواستون باشه ، حتما ب شغله هم فکر بکنید چون جزوی از زندگیتون میشه 

خیلی ممنون میشه راهنمایی کنید ک کدوم درسا بیشتر مهمه ؟! چون دارم تازه انسانی رو میخونم زیاد اطلاعی ...

@Sina932 آیدی تلگ  رام مه ، اونجا پیام بدید بهتره، اگه نشد هم بگید تا همینجا پاسخ بدم ، راستش سوالتون توضیح زیادی میخواد اینجا یکم سخته تایپ کردن و .. 

فعلا هیچ کتاب کمک درسی نخرید تا بگم چ درسی چ کتابی خوبه ، فقط اطلاع بدید 

البته بگم اون ۴ سال دانشگاه ، واسه شما سابقه کار حساب میشه 

آره اینو شنیده بودم مرسییی