2777
2789
عنوان

رفتیم پیتزا خوردیم از دماغم دروامد

1042 بازدید | 32 پست

امروز بیرون بودیم حوصله نهار درست کردن نداشتم به شوهرم گفتم مهمون من بریم نهار بیرون چون میتونستم بچم خیلی خوشحال میشه رفتم حساب کردم اومدم نشستم شوهرم فیش میبینه میگه چه خبره همش داریم پول غذا میدیم بیرون ماهی فلان قدر

یعنی همه غم دنیا اومد تو قلبم کلا اشتهام کور شد

دوتا لقمه بیشتر نخوردم 

به من چه که شغل درست و درمون نداره عرضه پول دراوردن نداره پدر و مادر پولدار نداره 

دلم رفاه میخواد خسته شدم دلم میخواد برگردم به گذشته و بین پول و عشق پول رو انتخاب کنم 

تمامه بی پولی و بدبختی هایه این زندگی رو تحمل کردم مگه قراره تاج بذاره رو سرم منم ادمم 

خلاصه اینهمه خرج کردم کوفتمم شد یه ساعتم دراز کشیدم دارم گریه میکنم 

به خدا مادرهای که میان دنبال بچه هاشون یه ماشینهایی سوار هستن من همه جا پیاده میرم 

پدرم پارسال فوت کرد بیشتر به پسراش ارث داد ماشین خونه 

تو خونه پدرمم حسرت به دل بودم  خونه شوهرم هم همش مستاجری 

سالی یه بار ارایشگاه نمیرم خیلی صرفه جویی میکنم خرجم همین پیتزایی یا غذایی بیرون بخوریم اونم خودم پس انداز میکنم

هرچی هم پس انداز میکنم اخرش میارم تو زندگیمون 

چی بگم اخه خودت برو سرکار ک حقوق خودت باشه راحت خرج کنی بدون منت

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی غصه نخور اکثر مردها با غذای بیرون مشکل دارن و این حرف رو میزنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس اندازتو نیار توی زندگیت اونم برای پیتزا خریدن

میدونم لازمه ولی خرجای ضروری تری داری

طلا بخر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هم حق داری هم نداری ،،،زمونه واس همه سخته خیلیا هستن حسرت همون غذا بیرونو دارن و کلا آدم همیشه دوس داره چیزهای زیادتری داشته باشه،،اما خودت از اول وضع خودشو و خونواده شو دیده بودی دیگه، حالاهم  برو سرکار اگه میتونی 

ی تازه مامان💗