2777
2789
عنوان

رفتیم پیتزا خوردیم از دماغم دروامد

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم پول خودم بود ولی پول منم پول خودش میدونه

😑😑😑 اصلا رو نده یعنی چی 

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

مردا همینن بابا دهنشون مثل ک و ن بچه بی اعتباره یهو یک چی میگن یکوقت میبینی منظورم ندارنا ولی تا اعماق آدم میسوزه. یکوقت از در دروازه تو نمیرن ولی از ته سوزن به زووور میرن تو

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

خودت تو خونه پیتزا درست کن 

پس انداز بذار واسه خودت 

به خودت برس 

غذا درست کن باهم برید  بیرون پارکی جنگلی خوش بگذرونید

دیگه گرونی خیلی وحشتناک شده 

یجورایی همه حق دارن تو همسرت بچه هات

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

اولا همین حرفارو بخودش بگو

بگو منم انسانم گاهی تفریح وخوشی میخام بابچم باتو

تونستی سرکاری آرایشگری جایی برو بی منت خرج خودت کنی

ودرآخر میبینی اینجوره دفعه بعدی بابچت خدش باش باهاش برو کافه رستوران پیتزایی ...

حتما از اون پول توجیبی میگیری پول خودش میدونه دیگه، میگه زود تموم میکنه باز میاد از من پول میگیره

نه از پدرم ارث بهم رسیده یه مقداری سالانه بهم پول میده البته زیاد نیست 

اینم پول خودم بود ولی پول منم پول خودش میدونه

کاری به همسرت ندارم ولی غذای بیرون خیییلی کم بخورید هم ضرر جسمی میکنید هم مالی ..اخ که نمی‌دونید در پس پردهای این رستوران ها چه کثافتکاریا میشه ...حالا چند بار غذا می‌خورید بیرون ...پساندازتو خرج‌پیتزای  بیرون نکن به پوست و مو و ورزش و تهیه غذای سالم بکن

خدا باعث و بانش رو لعنت کنه لعنت

الهی آمین 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
کاری به همسرت ندارم ولی غذای بیرون خیییلی کم بخورید هم ضرر جسمی میکنید هم مالی ..اخ که نمی‌دونید در ...

دیگه تو کشور ما تفریحی به جز بیرون غذا خوردن مگه داریم