2777
2789
عنوان

بوتاکس

1116 بازدید | 52 پست

من واسه خط لبخند میخوام بوتاکس بزنم

میدونم ژل میزنن اما من ژل نمیخوام

کسی اینکارو کرده ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

اخه خواستني نيست هر كاري اصولي داره

من نشنيدم بوتاكس واسه خط خنده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم بوتاکس یعنی فلج کردن عضله ای که با حرکت باعث چروک پوست شده

بعد شما خط لبخندت رو بوتاکس کنی که دیگه عملا نیمه پایین صورتت فلج شده و اصلا نمیتونی حتی حرف بزنی چه برسه به لبخند 

یادتون نیست بازیگره سحر جعفری دکترش براش بوتاکس خط خنده زده بود چونش فلج شده بود دهنش بسته نمیشد همه جا کلیپ میداد اطلاع رسانی میکردو شکایت و ….. کرده بود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
فك كن بوتاكس بزني ديگ نميتوني بخندي تو نطفه خفه ميشه 😂😂

ژل که بدتره دختره خوب

تازه دردم داره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
عزیزم بوتاکس یعنی فلج کردن عضله ای که با حرکت باعث چروک پوست شده بعد شما خط لبخندت رو بوتاکس کنی که ...

اها اره

یعنی عوارض ژل از بوتاکس کمتره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز