2821
2789
عنوان

بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 52 پست
باشه الان میفرستم.اماده شد لایکت میکنم

https://uupload.ir/view/%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B3%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B9_%DB%B1%DB%B7%DB%B4%DB%B6%DB%B5%DB%B0_t37q.jpg

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چانت باید دو به بالا باشه حتما  خط خنده هم هر سمت یه سی سی

پس دست کم ۴تومن میشه.نه ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

بوتاکس واسه خط خنده اصلا انجام نمیدن چون خیلی بد میشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من کارم تزریق بوتاکس و ژل هست اگه دندونات مشخصه میتونی بوتاکس کنی 

دکتری یا خود سر این کارو میکنی؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
@نی_نی_یار_شب     لطفا تاپیکمو پاک کن.عکسم موند

سه نقطه پایین و بزن پاک کن 

نی نی یار شب از این کارا نمیکنه شیفتشم الان نیست  مگه موقع ورود به سایت توضیحات رو نخوندین😂

یه بار نی نی یار ۳ رو خبر کردم.تاپیک یکی.میگف عکس دستم مونده.انگشترشو داش نشون میداد

نی نی یار ۳اومد خانومه رو تعلیق کرد رفت

یه بار نی نی یار ۳ رو خبر کردم.تاپیک یکی.میگف عکس دستم مونده.انگشترشو داش نشون میداد نی نی یار ۳اوم ...

ای بابا😂

خیلی دوست داشتما همه رو بهت بگم ولی حوصله ندارم الان برو بگرد بخون دیگه اینجوری نشه یه وقت کاربریت هم به فنا بره😁🚶🏻‍♀️

ای بابا😂 خیلی دوست داشتما همه رو بهت بگم ولی حوصله ندارم الان برو بگرد بخون دیگه اینجوری نشه یه وق ...

فقط امضات

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز