2777
2789
عنوان

بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 52 پست
من يه پزشكم و نميدونم منظورتون از خط لبخند كدومه اگه منظورتون خطيه كه از كناره ي بيني تا كناره ي لب ...

بله همون.چونم هم بخاطر شل شدن پوست کمی جای خوش ها مشخصه میخام بزنم.اما میگن ژل درد داره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

4تا 8ماه بستگی به بدنت و طریقه ی زندگیت داره  بعضی مواقع اثرش کمتر  بعضی مواقع هم حتی تا ...

میخوام به چونم هم تزریق کنم صاف بشه.امکان پذیره؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
نه بابا فيلر بهتره بوتاكس اصلا خوب نيس  اون كمو زياد بشه هيچ جوره نميتوني درستش كني ولي فيلر ا ...

اخه فیلر ورم داره.دردددددددو 😭

بله همون.چونم هم بخاطر شل شدن پوست کمی جای خوش ها مشخصه میخام بزنم.اما میگن ژل درد داره

اگه بدون بي حسي بزنند درد داره اما غير قابل تحمل نيست در ضمن با تزريق بي حسي يا حتي بي حسي موضعي دردش از بين ميره اما اين خطي كه شما گفتيد بوتاكس از بينش نميبره ضمن اينكه اختلال در خنديدن و حتي غذا خوردن ميشه

اگه بدون بي حسي بزنند درد داره اما غير قابل تحمل نيست در ضمن با تزريق بي حسي يا حتي بي حسي موضعي درد ...

اها باشه ممنونم❤️

الان هزینه یک سیسی فیلر که ایرانی نباشع چقدره ؟

بستگي به نوع ژل مصرفي داره اما با هزينه ي تزريق ديگه كمتر از يك ميليون تومن نيست

ممنونم عزیزم

به چانه نمیتونی  فقط میتونی ژل بزنی چانه

خط خنده و دوتا بند انگشت از چانه

یه سیسی فیلر میبره؟

الان هزینه تزریق یک سیسی فیلر مثلا کره ای چقدر میشه

خط خنده و دوتا بند انگشت از چانه یه سیسی فیلر میبره؟ الان هزینه تزریق یک سیسی فیلر مثلا کره ای چقد ...

واسه چانه از 2به بالا باید باشه که خودشو نشون بده 

هزینش هم هر شهری فرق داره 

خط خنده هم بستگی به عمیق بودن داره که از یه سی سی به بالا میشه تزریق کرد 

واسه چانه از 2به بالا باید باشه که خودشو نشون بده  هزینش هم هر شهری فرق داره  خط خنده هم ...

نه واسه چانه قصد ندارم تغییری بوجود بیاد.فقط ایرادات برطرف بشه.دوتا بند انگشت جای جوش زیرپوستی هس.فقط میخوام صاف شع

خط لبخندمم سطحیه

نه واسه چانه قصد ندارم تغییری بوجود بیاد.فقط ایرادات برطرف بشه.دوتا بند انگشت جای جوش زیرپوستی هس.فق ...

اگه میخوای عکس چانه‌و خط خنده رو با لبخند زدن بفرست ببینم 

اینجوری نمیتونم بهت بگم چند سی سی لازمه 

اگه میخوای عکس چانه‌و خط خنده رو با لبخند زدن بفرست ببینم  اینجوری نمیتونم بهت بگم چند سی سی ل ...

باشه الان میفرستم.اماده شد لایکت میکنم