2777
2789
عنوان

خیانت کردم حالا عاشقش شدم

2018 بازدید | 71 پست

سه ساله نامزدم و تو این مدت با اخلاقای خوبو بدش ساختم با شکاکیاش ساختم در حالیکه کاری نمیکردم و تو این سه سال پس اندازی  هم جمع نکرده حتی بخاطر اینکه ماشینش خراب شده  بود  انگشترو گوشواره ای ک واسم اورده بودو فروخت  الان ۳ ماه شده با کسی اشنا شدم ک بهم ارزش میده هوامو داره اعتماد بنفسمو برده بالا برا تولدم انگشتر طلا خرید درصورتیکه نامزدم سه سال یه تولد نگرفته واسم و اقایی ک باهاش درارتباطمم خیلی وابستم شده و گفته اگ جدا شم میاد خواستگاریم و منم مطمعنم به این قضیه 

نامزدمم میگه تغییر کرده رفتارت و برعکس حالا نامزدمم رفتارش بهتر شده بخاطر اینکه میگه از دستم نده چیکار کنم ؟😕

چرا خیانت آخه:)اینهمه راه هست💔

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازنامزدت جداشوبدازمدتی بااین نامزدشو.البته اخلاقشوببین زودتصمیم نگیر

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

من نمیتونم درک کنم چجوری هم زمان میشه با دو نفر بود

کاش اول تموم میکردی با نامزدت بعد وارد رابطه جدید میشدی فداتشم😢

درکت میکنم خیلی سخته کنار اومدن با بی پولی واقعا توی مخه

نمیشه گفت خیانت، چون نامزدی که قطعی نیست. تو هنوز تعهدی ندادی، اشنا شدی دیدی به درد نمیخوره.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

خداوندنی نی پروین سالم وصالح کن الهی امین یارب

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭