2777
2789
عنوان

خیانت کردم حالا عاشقش شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 71 پست

منطورت از نامزد یعنی عقد کردی دیگه؟؟ یا نه؟

این یارو میدونه شوهر داری و باهات ارتباط گرفته؟

اگه شوهرت به درد نمیخوره طلاق بگیر اما این آدمی هم که به زن شوهر دار چشم داره به درد نمیخوره هر دو تا رو ول کن

واین نیز بگذرد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شخصه به مردی ک به حریم یک خانم متاهل پایبند نیست اعتماد نمیکنم 

شماهم دقیقا مثل اقایونی ک‌برای خیانتشون هزار و یک توجیهی میارن هستی 

نمیساختی با بی پولیش خوب جدا می‌شدی نامزدت هم میرفت شاید تا الان با یک دختر وفادار و پایبند اشنا شده بود

از این نامزدت جدا شو با اون نامزد شو بعدش می بینی که اونم مثل اولیه...بعدش یکی دیگه رو پیدا کن با اون آشنا شو از دومی جدا شو با سومی وارد رابطه شو به همین ترتیب ادامه بده🤮🤮🤮🤮

من نمیتونم درک کنم چجوری هم زمان میشه با دو نفر بود کاش اول تموم میکردی با نامزدت بعد وارد رابطه جد ...

منم تو همچین شرایطی هستم

امروز گفتم آدم طرف مقابلش رو بکشه بهتر از اینکه بهش خیانت کنه،

تا وقتی موفق نشم از اون رابطه بیام بیرون به رابطه ی دیگه ای فکر نمیکنم،

نمیشه گفت خیانت، چون نامزدی که قطعی نیست. تو هنوز تعهدی ندادی، اشنا شدی دیدی به درد نمیخوره.

چرا خیانت محسوب میشه، حتما که تعهد نباید کاغذی باشه، وقتی شما میبینی که طرف به دردت نمیخوره کات میکنی میرب با بعدی، نه هم زمان با دو نفر، اونم سه ماه🤦🏼‍♀️

شخص دوم قابل اعتماد نیست،چه تضمینی هست که بعد از تو هم با شخص دیگه ای دوست نشه ،حذفش کن 

حالا ببین نامزدت ارزش ادامه دادن باهاشو داره یا نه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

میدونید ۳ سال رو چرا تحمل کردین؟چون فرد بهتری نبود!!!

نامزدتون رو نمی گم آدم خوبیه اما شما هم بهتر ازون نیستید!

خودتون میگید خیانت توجیهی نداره پس با علم به این موضوع این کارو کردین 

در واقع شما گذشت نکردید چاره ای نداشتید! الان که یه راه چاره پیدا کردین تحمل شرایط براتون طاقت فرسا شده

اون آقا هم که میدونه شما متاهل بودین و باهاتون ارتباط گرفته یعنی رفتار و شان انسانی  هم در ایشون زیاد پررنگ نیس  پس فردا اگر مدام شمارو تحت نظر گرفت نباید تعجب کنید !!!!خلاصه که اونم باز بهتری نسبت به نامزدتون نداره

من فکر می کنم این وسط هرسه به مشاور احتیاج دارید

من جات بودم ۲تاشونو میذاشتم کنار

جفتشون به درد نمیخورن

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍