2777
2789
عنوان

خیانت کردم حالا عاشقش شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 71 پست

با هر دو ‌ بهم بزن و فعلا برو روی شخصیت خودت کار کن

با هیچ یک خوشبخت نمیشی 

اولی به خاطر اینکه سه ساله اینقدر نتونسته تو دلت جا باز کنه بهش خیانت نکنی  و دومی هم بهت اعتماد نمیکنه  تو زندگی

اره

دختر خوب تو عقد کرده اون آقا هستی و ما به این نمیگیم نامزد دیگه، رسما ازدواج کردی و شوهر داری

یه تجدید نظر توی این سبک زندگیت بکن

اگه اولی آدم بیخودی هست ازش جدا شو، سه سال زمان کمی نیس

حتی اگه ناف اروپا هم بری اونا هم این رفتارها رو زشت میدونن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حد دیداره ۳ ماهه باهمیم و رابطه ای باهاش نداشتم اون  ازم رابطه خواسته ولی من اینو قبول نمیکن ...

مردا بخاطر رابطه میرن سمت زنای متاهل یا مطلقه چون دخترای مجرد ترس دارن اون هدفش فقط رابطس وابستگی و عر رو هم جدی نگیر همه حرفه باهات رابطه برقرار کنه میزارتت کنار 

بنظرم با هردوتا کات کن. ی مدت بشین فک کن و تنها باش. اشتباهترین کار اینه ک زمانی ک هنوز کسی دیگ تو زندگیته یا حتی تو ذهن و قلبته کسی دیگ رو هم قاطی کنی. دقیقا مثل الان گیج میشی

اسی عزیزم

همه گفتن کارتون اشتباهه و شخصی که باهاش دوستی بدردت نمیخوره

دیگه تاپیکتو قفل کن تا بیشتر از این بهت توهین نکنن

دوستان نی نی سایتی 

هر انسانی ممکنه اشتباه کنه،ما فقط میتونیم راهنمایی کنیم ،توهین و قضاوت کار اشتباهیه.

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چندتاچندباهم آخه یه ضرب المثل داریم میگه یکی نمه دوتاکمه سه تابشه خاطرجمه اینجابکارمیاد  

خب توکه نامزدداری عقدش هستی چطوری میتونی به یکی دیگه هم پابدی خدایی 

اون اولی چکارکردبرات که دومی بخوادبکنه 

لااقل ازاون اولی جدامیشدی بعدبه فکریاردگرمیفتادی

اگه متاهل نبودی دومی نمیومد سراغت

فقط رابطه میخواد

هرچقدرم بخوای خرجت میکنه ولی باهات ازدواج نمی کنه

میگه طلاق بگیر بگیرمت،ولی فقط داره خیالتو راحت میکنه پا بدی 

دوتاشون بدردنخورن و اگه باهرکدوم ازدواج کنی فقط خودتو تو دردسر میندازی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید