سه ساله نامزدم و تو این مدت با اخلاقای خوبو بدش ساختم با شکاکیاش ساختم در حالیکه کاری نمیکردم و تو این سه سال پس اندازی هم جمع نکرده حتی بخاطر اینکه ماشینش خراب شده بود انگشترو گوشواره ای ک واسم اورده بودو فروخت الان ۳ ماه شده با کسی اشنا شدم ک بهم ارزش میده هوامو داره اعتماد بنفسمو برده بالا برا تولدم انگشتر طلا خرید درصورتیکه نامزدم سه سال یه تولد نگرفته واسم و اقایی ک باهاش درارتباطمم خیلی وابستم شده و گفته اگ جدا شم میاد خواستگاریم و منم مطمعنم به این قضیه
نامزدمم میگه تغییر کرده رفتارت و برعکس حالا نامزدمم رفتارش بهتر شده بخاطر اینکه میگه از دستم نده چیکار کنم ؟😕
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکی از اقوام نزدیک ما دقیقا کار شما رو کرد وهم از اولی جدا شد وهم از دومی با خفت طلاق گرفت ،والان هنوز بعد بیست سال هیچ سرو سامانی نداره ،از گناه وآه نامزدت بترس تا خونه خراب نشدی .
در حد دیداره ۳ ماهه باهمیم و رابطه ای باهاش نداشتم اون ازم رابطه خواسته ولی من اینو قبول نمیکن ...
مردا بخاطر رابطه میرن سمت زنای متاهل یا مطلقه چون دخترای مجرد ترس دارن اون هدفش فقط رابطس وابستگی و عر رو هم جدی نگیر همه حرفه باهات رابطه برقرار کنه میزارتت کنار
بنظرم با هردوتا کات کن. ی مدت بشین فک کن و تنها باش. اشتباهترین کار اینه ک زمانی ک هنوز کسی دیگ تو زندگیته یا حتی تو ذهن و قلبته کسی دیگ رو هم قاطی کنی. دقیقا مثل الان گیج میشی
دوتاشون بدردنخورن و اگه باهرکدوم ازدواج کنی فقط خودتو تو دردسر میندازی
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید